Hanna Hedlund om sorgen efter skilsmässan – starka ord om familjen

Skriven av Henrik R

Foto: TV4
Foto: TV4
Starka ord om familjen.

Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, var ett av Sveriges mest älskade kändispar. Men under 2021 kom det plötsliga beskedet att de valt att gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Nu berättar Hanna om den stora sorgen efter skilsmässan.

Hanna och Martin har båda hittat kärleken igen efter skilsmässan, men de har valt att inte kommentera eller avslöja vem de är lyckliga med.

Under våren tog Hanna tag i en dröm hon länge låtit ligga på hyllan. Hon släppte helt ny musik. Låten "Redo nu" handlar om Hannas upplevelser med skilsmässan och tiden efteråt.

Hanna berättar att hon upplevde en sorg när hon separerade som påminde om sorgen efter hennes pappa som dog för sju år sedan.

Hon insåg att det var samma typ av sorgearbete. Hanna menar att man kan tänka på någon med kärlek och minnas allt fint, utan att bli ledsen, när man tänker på någon om någon har försvunnit, vare sig i det här livet eller i en relation.

Hanna har haft en händelserik vår och sommar.

Sedan början av juli har hon varit ute på turné med Diggiloo tillsammans med artister som Andreas Lundstedt, Thomas di Leva, Jessica Andersson och John Lundvik.