Heidi Klum klär av sig helt: Lämnar inget åt fantasin

Henrik R

61 veckor sedan

|

13/05/2023
Underhållning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Modellen Heidi Klum är inte rädd för att visa hud. Det har hon visat flera gånger – och hon har verkligen bevisat det med sin senaste bild.

Tycker du också att vädret har blivit för grått och blåsigt? Skulle du önska att det fanns något som kunde få dagen att kännas lite ljusare?

I det här sammanhanget verkar 49-åriga Heidi Klum vara redo att hjälpa dig.

Den tyska supermodellen, som framför allt blev känd efter sitt framträdande i Sports Illustrated och i en Victoria's Secret-katalog, har nämligen delat en bild som får de flesta att stanna upp.

Klum har nästan tio miljoner följare på sociala mediet Instagram, och flera av dem fick – med största sannolikhet – en trevlig överraskning när hennes senaste bild dök upp.

Supermodellen har nämligen delat en bild där hon inte har så mycket som en enda tråd på kroppen.

Därför är det inte mycket hon har valt att lämna åt fantasin, men det är det knappast någon som planerar att klaga över.

På bilden ligger hon i en ostädad säng, medan hon tittar rakt in i kameran. Bilden är dessutom delad i svartvitt.

Foto: Instagram

"Kom tillbaka till sängen, älskling," har hon skrivit som text till bilden – och det är en inbjudan som de flesta förmodligen skulle ta emot om de fick möjligheten.

Det är absolut inte första gången den 49-åriga modellen har delat lättklädda bilder. Faktum är att man inte behöver rulla långt ner på hennes Instagram-profil innan man stöter på flera pikanta bilder.

Gemensamt för dessa bilder av Heidi Klum är att det är svårt att tro att det är mindre än en månad kvar tills hon kan fira sin nästa jämna födelsedag – den 1 juni fyller hon nämligen 50 år.