Hon har fortfarande det: Pamela Anderson klär av sig och visar upp kroppen

Henrik R

62 veckor sedan

|

17/05/2023
Underhållning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Pamela Anderson har bevisat att hon fortfarande har en kropp som de flesta avundas med en ny bildserie som har delats på sociala medier.

Pamela Anderson har bevisat att hon fortfarande är en sann Baywatch-babe när hon deltog i en fotografering i samband med sitt samarbete med Frankies Bikinis.

Den 55-åriga före detta skådespelerskan visar upp sin vackra och tonade kropp på bilderna. På en av bilderna bär hon en vit bikini, medan man i bakgrunden kan se en inbjudande swimmingpool.

På bilden sitter hon med sina armar över huvudet medan hon drar sina blöta lockar genom fingrarna. Dessutom kan man se att hon inte har någon smink på.

Foto: Instagram

På en annan bild har den tidigare Baywatch-stjärnan på sig en genomskinlig baddräkt, som hon visar upp medan hon poserar förföriskt i sanden.

Bilderna har tagits i samband med en ny kollektion av badkläder som hon har designat i samarbete med Los Angeles-märket Frankies Bikinis. Kollektionen lanseras idag.

Foto: Instagram

Anderson är tydligt mycket entusiastisk över att hon har fått chansen att designa sin egen kollektion, eftersom hon beskriver samarbetet som "en dröm som går i uppfyllelse".

Frankies Bikinis grundades av Francesca Aiello och har funnits i cirka 11 år. Hon har skapat ett starkt varumärke, bland annat genom att samarbeta med stora stjärnor.

Foto: Instagram

I samband med lanseringen av den nya kollektionen med Anderson valde hon också att själv posera på några av bilderna tillsammans med Baywatch-stjärnan.

Hon och Anderson visar upp sina slanka figurer inför kamerorna medan de bär matchande badkläder, eftersom Aiello har på sig en bikini med samma mönster och färg som Andersons baddräkt.

Foto: Instagram

Enligt Daily Mail togs bilderna förmodligen i Paradise Cove-området i Malibu, där de två vackra damerna poserar bredvid ett stort träd nära kusten.

Det finns också en bild av Aiello och Anderson som står inför varandra, med händerna sammanflätade över sina huvuden, medan de leker i havsvattnet.