Hooja och DJ Mårdhund: Maskerade stjärnor avslöjar sina riktiga ansikten

Henrik R

50 veckor sedan

|

08/07/2023
Maskerade stjärnor avslöjar sina riktiga ansikten.

Sedan deras genombrott 2021 med låten "Banan, Melon, Kiwi & Citron" har duon Hooja och DJ Mårdhund erövrat Sveriges musikscen.

De har snabbt blivit kända för sina unika framträdanden, där de bär skidmasker och pälsmössor på scenen. Men nu har de äntligen avslöjat sina riktiga ansikten.

Hooja och DJ Mårdhund, vars riktiga namn är Joakim Lithner och Markus Mattsby, kommer från Gällivare.

De har tidigare spelat i bandet Season One, som uppträdde på Sweden Rock Festival 2014. Men det var först när de bildade duon Polarbearz och senare bytte namn till Hooja och DJ Mårdhund, som de fick sitt stora genombrott.

Trots deras framgångar har de valt att hålla sina riktiga identiteter hemliga. "Det är så jävla skönt när man går på matvaruaffären och ingen känner igen en", sa Hooja i en intervju med Pernilla Wahlgren på Allsång på Skansen i juni 2023.

Men nu har de äntligen avslöjat sina riktiga ansikten. En bild på Joakim "Hooja" Lithner och Markus "DJ Mårdhund" Mattsby utan masker har publicerats på skivbolaget Ninetones Facebook-sida.

Vad tycker du om Hooja och DJ Mårdhunds beslut att avslöja sina riktiga ansikten? Tror du att detta kommer att påverka deras karriärer? Dela gärna dina tankar och åsikter.