Kevin Bacon och Kyra Sedgwick firar 35 år tillsammans med nostalgisk bild

Skriven av Henrik R

37 veckor sedan

|

09/09/2023
Foto: Wikipedia Commons
Foto: Wikipedia Commons
Kevin Bacon och Kyra Sedgwick firar 35 år tillsammans med nostalgiska bild

I en värld där Hollywood-äktenskap ofta är kortlivade står Kevin Bacon och Kyra Sedgwick som ett exempel på varaktig kärlek.

Paret firade nyligen sin 35-åriga bröllopsdag och delade rörande tillbakablickar i form av foton på sociala medier.

Kevin Bacon lade upp en bild på sig själv som ung och skjortlös, med Kyra i sitt knä. Bilden hade texten "35 år känns som ett hjärtslag." Vänner och familj, inklusive Rita Wilson, var snabba med att gratulera.

Wilson påpekade att tiden går fort, eftersom hon och hennes make snart firar 36 år tillsammans.

Även Kyra Sedgwick uppmärksammade dagen med en bild från sin ungdom, där hon bär en letterman-jacka och Kevin syns i bakgrunden. Hon mindes deras första möte på inspelningsplatsen för 'Lemon Sky' 1987 och uttryckte sin bestående kärlek till Kevin.

Det som särskiljer detta kändispar är deras jordnära attityd och genuina kärlek för varandra. Kevin har tidigare talat om den omedelbara attraktion han kände när han träffade Kyra, medan hon medgav att hon visste att han var den rätte redan dagen efter deras första dejt.

Parets fans var eniga i sin beundran, med kommentarer som "Det bästa Hollywood-paret genom tiderna!" och "Mitt favorit-Hollywoodpar!" som fyllde sociala medier.

Kyra gjorde också Kevins 65-årsdag speciell, trots hans allmänna ovilja mot födelsedagsfiranden. Hon förberedde en grillad kycklingmiddag, följd av hans favorit, bovetebananbröd med chokladglasyr, vilket gjorde dagen minnesvärd.

Paret, som gifte sig i september 1988, har en 34-årig son, Travis, och en 31-årig dotter, Sosie.