Kommer äktenskapet att hålla? - ny säsong för "Hjälp, vi har köpt en bondgård!"

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

23/07/2023
Underhållning
Foto: SVT
Foto: SVT
Kommer äktenskapet att hålla?

Brita Zackari och Kalle Zackari Wahlström, det älskade paret från SVT:s populära serie "Hjälp, vi har köpt en bondgård!", är tillbaka med en fjärde säsong. Men frågan som alla ställer sig nu är, kommer äktenskapet att hålla?

Brita, 41, och Kalle, 42, tog det modiga steget att lämna staden för ett liv på landet. I tre säsonger har tittarna fått följa deras kamp med barn, bondgård, djur och natur. Nu står de inför nya utmaningar på gården, men rykten säger att Brita börjar tröttna på de ständigt rymmande djuren som grisar, höns, får och kor. Kommer deras äktenskap att överleva dessa prövningar?

Både Brita och Kalle har haft framgångsrika karriärer innan de blev bondgårdsägare. Brita har varit fotomodell och programledare, och har även skrivit böcker och tv-serier. Kalle, som är halvbror till Erik Haag, har tidigare varit gift med Jonna Bergh, med vilken han har ett barn. Han är känd som träningsprofil, journalist och komiker.

I det första avsnittet av den nya säsongen försöker Brita och Kalle bygga ett utekök, något de har längtat efter. Men det börjar med bråk när de stöter på problem. Brita bygger en fin möbel till uteplatsen, men Kalle har andra planer och köper istället två rostfria bänkar. Hur kommer detta att sluta?

På sociala medier visar paret dock bara upp glada miner. Kanske är dramat sparat till TV-rutan? Serien är inte slut än, så vi får vänta till nästa måndag och se!