Lindsay Lohan välkomnar sitt första barn

Skriven av Henrik R

43 veckor sedan

|

18/07/2023
Lindsay Lohan välkomnar sitt första barn.

Den kända skådespelerskan Lindsay Lohan, 37, har nyligen blivit mamma för första gången. Tillsammans med sin make Bader Shammas har de välkomnat en son till världen. Den lilla pojken, som har fått namnet Luai, föddes i Dubai där paret för närvarande bor.

Lindsay Lohan, som är känd för sina roller i filmer som "Mean Girls" och "Freaky Friday", bekräftade graviditeten tidigare i år i mars via Instagram. Hon uttryckte sin glädje och tacksamhet över att bli mamma och skrev:

"Vi är välsignade och förväntansfulla". Under graviditeten har hon regelbundet uppdaterat sina följare med bilder på sin växande mage.

En talesperson för Lindsay Lohans familj meddelade till Page Six att "Familjen är över månen förälskad". Lindsay själv har också uttryckt sin glädje över att bli mamma.

I en intervju med amerikanska TMZ sa hon:

"Vi är väldigt glada över att vår nya familjemedlem ska komma och vi ser fram emot det här nya kapitlet i vårt liv".

Lindsay Lohan och Bader Shammas gifte sig för ett år sedan, bara timmar innan hennes födelsedag. Paret träffades när Lindsay bodde i Dubai. Bader, som är finansman, friade till Lindsay sju månader före bröllopet.

Det har varit en snabb resa för paret, från förlovning till att bli föräldrar. Vi önskar dem all lycka till i denna nya fas i livet.