Peg och Penny Parnevik om det obekväma mötet med Margaux Dietz: "Rättvist"

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

13/07/2023
Peg och Penny Parnevik om det obekväma mötet med Margaux Dietz.

Peg och Penny Parnevik, kända från reality-serien "Parneviks", driver den populära podcasten "Peg och Penny". Där diskuterar de allt från vardagliga händelser till aktuella ämnen. I ett av de senaste avsnitten blev det en diskussion om influencern Margaux Dietz och hennes upplevelse av cancel-kulturen.

Dietz blev nyligen utsatt för cancel-kulturen efter att hon filmade och hånade en skadad man i sin trapp. Detta var inte första gången som systrarna Parnevik diskuterade Dietz i sin podcast. Tidigare har de beskrivit influencern som "bananas". Efter att ha uttryckt dessa åsikter stötte de på Dietz i person.

Peg och Penny beskriver sitt möte med Dietz som "minst sagt stelt". Peg berättar: "När hon sedan vänder sig om, ser oss och ska hälsa så var det verkligen den lösaste kramen någonsin." Systrarna antar att Dietz lyssnar på deras podcast och var medveten om vad de hade sagt om henne.

Trots det obekväma mötet anser systrarna att Dietz reaktion var rättvis. De förstår att det måste ha varit jobbigt för Dietz att stöta på dem efter att de pratat om henne i sin podcast. De tillägger att Dietz verkar må bra nu och att hon inte längre är "canceled".

Peg och Penny Parnevik fortsätter att göra avtryck i underhållningsvärlden, både genom sin podcast och genom sina individuella karriärer. Peg Parnevik är musiker och kommer att medverka i sommarens "Så Mycket Bättre". Penny Parnevik väntar barn och delar glädjande uppdateringar med sina följare.

Kommer systrarna Parnevik att diskutera Margaux Dietz igen i sin podcast? Och hur kommer Dietz att reagera om de gör det? Vi får vänta och se.