Pernilla Wahlgren hånar Anders Öfvergård

Henrik R

45 veckor sedan

|

03/09/2023
Underhållning
Foto: TV
Foto: TV
Pernilla Wahlgren hånar Anders Öfvergård.

Anders "Arga Snickaren" Öfvergård, känd för sin tidigare köttstöld på ICA, är tillbaka i rampljuset med programmet "Över Atlanten". Detta program kommer att sändas på Kanal 5 och Discovery+ nästa år.

En annan deltagare är Björn Kjellman, som är mest känd för sin roll som "ICA-Stig" i ICA-reklamerna. Pernilla Wahlgren, en annan känd profil, kunde inte låta bli att reta Öfvergård på sociala medier.

Pernilla Wahlgren delade nyligen en Instagram-story där hon skrev: "Det är faktiskt lite kul att Arga Snickaren och ICA-Stig ska segla över Atlanten tillsammans! Jag undrar om de kommer att serveras ryggbiff eller entrecôte ombord...?!"

Detta var en tydlig referens till Öfvergårds tidigare köttstöld, där han stal just ryggbiff och entrecôte.

Öfvergård, som fortfarande förnekar att han begått brottet, har fått betala en stor böter. Men nu ser det ut som att han får en ny chans i TV-världen, och det spekuleras i att tittarsiffrorna kan öka eftersom en "riktig tjuv" är med i programmet.

Men Pernilla Wahlgren är inte den enda som har retat Öfvergård. Kristina "Keyyo" Petrushina, som var programledare för "Kristallengalan" tillsammans med Mark Levengood, gjorde också en pik mot honom.

"Idag tycker jag att vi ska göra en Anders Öfvergård", sa hon till Mark, och fortsatte: "På festen efteråt borde vi ta en köttbit var och bara gå."

Öfvergård, som är känd för sitt arga temperament, har inte kommenterat dessa händelser. Men det blir spännande att se hur han kommer att agera i "Över Atlanten" nästa år.