Peter Harbers sexavslöjande – efter Tildes privata fråga: ”Det är inte på tal om någon..”

Skriven av Henrik R

Foto: TV4
Foto: TV4
”Det är inte på tal om någon..”

I en nyligen sändning av Tilde de Paula Ebys talkshow, Tilde direkt, gästades programmet av flera kända ansikten. Bland dessa var skådespelaren Peter Haber och hans sambo, regissören Lena Hansson. Under sändningen skämtade paret med varandra, och Peter Haber släppte en pikant kommentar som fick alla att skratta.

Tilde direkt, som sänds från Junibacken i Stockholm, välkomnade en rad gäster under fredagskvällens avsnitt. Förutom Peter Haber och Lena Hansson, var även makarna Mia och Jesper Parnevik, Sveriges RnB-drottning Cherrie, fotbollsstjärnan Lotta Shelin och tv-profilen Keyyo i studion.

Under sändningen kom samtalet att handla om Peter och Lenas hemmaliv. Tilde de Paula Eby, programledaren, var nyfiken på hur det var att leva tillsammans som två personer inom samma yrke. Peter Haber, som är känd för sin roll i Beck, skämtade om att han följer regin och lyder order hemma, precis som på jobbet. Han tillade att han trivs med det eftersom han inte har några ambitioner att regissera.

Tilde frågade sedan om Peter ansåg sig framgångsrik hemma, till vilket han svarade ja. Lena instämde och berömde Peter för att vara händig och bra. När Tilde frågade om det var svårt att leva som två skådespelare under samma tak, förklarade Lena att de är bra på att lämna arbetet när de kommer hem. De diskuterar inte scenarier, övergångar eller timing hemma.

Peter tillade att han blivit regisserad av Lena på teatern flera gånger, men att det inte var tal om någon ”bedroom directing”. Hemma är hemma, sa han. Detta uttalande fick de andra gästerna att brista ut i skratt.

Det verkar som att Peter och Lena har det roligt och bra tillsammans, både i arbetslivet och på hemmaplan. Deras skämt och skratt under sändningen visar att de har en stark relation och att de kan skilja på arbete och privatliv.