Prins Harry och Meghan Markle: Kändiseliten i Hollywood fryser ut dem

21/08/2023 07:31

Henrik R

Underhållning
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Kändiseliten i Hollywood fryser ut dem.

Mest läst idag

Prins Harry och Meghan Markle, det skandalomsusade paret som bor i Kalifornien, har gjort allt för att ta sig in i den amerikanska kändiseliten. Men nu har de stött på patrull. En rad kända Hollywood-stjärnor fryser nu ut prins Harry och Meghan.

De fruktar att paret ska avslöja deras innersta hemligheter.

Paret har bland annat megastjärnor som Tom Cruise, Gwyneth Paltrow, Steven Spielberg och Ellen DeGeneres som grannar. Men nu fryser Hollywoods elit ut makarna. Anledningen är, enligt det amerikanska tv-nätverket NewsNation, att stjärnorna fruktar att prins Harry och Meghan kan överväga att tala ut om deras privatliv.

Många av kändisarna tog illa vid sig när prins Harry utan nåd gick till attack mot kungafamiljen i den uppmärksammade boken ”Spare”.

En annan anledning är att stjärnorna är måna om sin relation med prins William och Kate, som det ökända Megxit-paret ligger i fejd med.

För kändisarna är det helt enkelt viktigare att hålla sig väl med prins William och hans fru som är betydligt högre upp i den kungliga hierarkin.

För prins Harry och Meghan kommer uppgifterna som ett nytt bakslag. De brottas redan med allvarliga problem i sitt äktenskap och är sönderstressade över att de inte får sin ekonomi att gå ihop.

En av de kändisar som tidigare stöttat prins Harry och Meghan är tv-drottningen Oprah Winfrey. Det var i hennes program som prinsparet 2021 anklagade en senior medlem i den brittiska kungafamiljen för rasism.

Nu verkar det dock som även Oprah har tröttnat – varken prins Harry eller Meghan var bjudna till hennes stjärnspäckade födelsedagsfest tidigare i år.

Klicka här för att komma tillbaka