SVT-dragons lyxiga hem nu tillgängligt för uthyrning - för en saftig summa

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

26/07/2023
Foto: Press - Niels Timm
Foto: Press - Niels Timm
SVT-dragons lyxiga hem nu tillgängligt för uthyrning.

Fredrik Eklund, känd från SVT-succén Draknästet, har lagt ut sitt lyxiga hem i Beverly Hills för uthyrning. För den som har 600.000 kronor över varje månad, finns nu möjligheten att bo i stjärnmäklarens hem.

Eklund, som är en framstående tv-kändis, stjärnmäklare och investerare, är aktuell som den nyaste draken i SVT-succén Draknästet. Där kommer tittarna snart att få se honom investera i intressanta affärsidéer.

Eklund och hans familj flyttade från New York till Los Angeles 2020, där de köpte en nybyggd villa i Beverly Hills för drygt 77 miljoner kronor. Huset, som tidigare var grått, förvandlades till en färgglad bostad i rosa, blått och senap. Det beskrevs som deras "forever home".

Men nu har familjen slagit rot i Miami, där Eklund har flera projekt på gång. Därför har deras Beverly Hills-villa lagts ut för uthyrning. För den som är intresserad, erbjuder huset bland annat ett spa, en swimmingpool och en hemmabio.

Eklund har tidigare berättat för Breakit att han är redo att gå all in i Draknästet. "Jag är ganska hård, men också ganska charmig. Framförallt förhandlar jag om värderingarna, jag går in och halverar dessa. Jag är inte så intresserad av de här små bitarna på en-två procent, jag vill ha 40-50 procent," sa han.