Tidigare osedda bilder av 86-årige Jack Nicholson chockerar: Känns inte igen

Skriven av Henrik R

31 veckor sedan

|

14/10/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Nya bilder har dykt upp av Hollywood-stjärnan som inte har synts i offentligheten de senaste två åren.

Den amerikanska skådespelaren Jack Nicholson har varit borta från rampljuset en längre tid, och det är nu 13 år sedan han senast medverkade i en långfilm. Han deltog i den romantiska komedin 'How Do You Know' från 2010 och valde att gå i pension som 73-åring efter en fantastisk karriär.

Den snart 86-årige Jack Nicholson har ett imponerande CV som många skådespelare drömmer om. Under sin karriär, som började på 1950-talet, har han fått 12 Oscar-nomineringar, vilket gör honom till den mest nominerade manliga skådespelaren i historien. Han har vunnit priset tre gånger för filmerna 'Gökboet', 'Vägen till hjärtat' och 'Bättre blir det inte'.

Nicholson är också känd för roller som överste Nathan Jessep i 'Några få goda män' och Jokern i 'Batman' från 1989. Hans mest ikoniska roll kommer dock alltid att vara som Jack Torrance i Stanley Kubricks film 'The Shining'.

Efter att ha levt ett festligt liv och ofta varit närvarande vid Los Angeles Lakers basketmatcher har stjärnan dragit sig mer och mer tillbaka från offentligheten. Därför var det en sällsynthet när Jack Nicholson nyligen sågs. Faktum är att det är två år sedan han senast visade sig i offentligheten. Det rapporterar den brittiska tidningen Daily Mail, som också har publicerat bilder på den snart 86-årige Hollywood-stjärnan.

Det har även cirkulerat rykten om att flera av hans vänner har uttryckt oro för att Jack kanske kommer att dö ensam i sitt hus.

Här nedan kan du se de nya bilderna av Jack Nicholson från Daily Mail.