Världens dyraste fis: "Det kostade mig nästan 100.000 och lämnade mig i rullstol"

Skriven av Ida Hansson

Foto:TikTok
Foto:TikTok
En kvinna som påstår sig ha släppt världens dyraste fis.

Cinthanie McAllister har själv delat sin bisarra historia på TikTok i en video som sedan har sett av hela 2,1 miljoner människor, rapporterar The Sun.

Hon vaknade upp med 'de mest outhärdliga magsmärtorna' och rusades till sjukhuset - men hennes tillstånd var inte så allvarligt som hon fruktade.

Efter att läkare beställt skanningar för att ta reda på vad problemet var, gick Cinthanie på toaletten. Där släppte hon 'den äckligaste fis hon någonsin upplevt' och insåg att hennes smärta hade försvunnit.

Upplevelsen var tydligen inte tillräckligt traumatisk. Senare presenterades TikTok-användaren nämligen för en 'galen' räkning.

"Hur mycket tror du att det kostade mig att släppa den fis på akuten utan försäkring? Jag säger dig rakt ut att du har fel. Det är mer. Det är mer än vad du tror. Den här fis kostade mig $8 621,10 (ca. 92.844 kr.)," avslöjar hon i videon.

I videon berättar hon också mer om vad som ledde till att hon skickades till sjukhuset.

"För ett tag sedan vaknade jag mitt i natten med de mest outhärdliga magsmärtor jag någonsin upplevt i mitt liv. Jag var helt förstörd. Jag kunde inte gå," säger hon.

Hon hävdar att smärtan var så allvarlig att hon 'var tvungen att krypa över golvet' för att väcka sin man för att bli körd till akuten.

"De var tvungna att komma ut till bilen och köra mig in på akuten i en rullstol, eftersom jag inte kunde gå på grund av smärtan," tillägger hon.

Cinthanie trodde till och med att hennes blindtarm kunde vara på väg att sprängas, och började känna panik och ångest. Medan hon väntade på resultatet av sin datortomografi insåg Cinthanie att hon behövde gå på toaletten.

"Då kom världens äckligaste fis du någonsin har hört i ditt liv," erkänner hon.

"Den luktade så vidrigt. Den var så okvinnlig. Den var så fruktansvärd. Jag är säker på att om det fanns insekter i sjukhusets väggar, blev de utbombade. Den var så jäkla äcklig."

Sedan insåg hon att hon nu kände sig 'rätt så bra' och att smärtan kanske hela tiden hade orsakats av gaser i magen. Resultatet av hennes datortomografi bekräftade detta, och Cinthanie kunde andas ut - tills den förbluffande räkningen kom.

I kommentarsfältet har ett antal hälso- och sjukvårdsexperter gett henne några råd om hur hon kan sänka räkningen.

"Begär en detaljerad faktura och bestrid allt du kan, för de fakturerar för allt," skrev en användare.

"Och säg att du betalar kontant. Det borde halvera det eller mer," sade en annan.

"Så säg bara att du vill betala av på den. Betala dem 20 dollar i månaden. De accepterar det och gör inte mer," skrev en tredje.

Lyckligtvis kunde Cinthanie se det roliga i historien, då hon skrattar medan hon återberättar händelsen. Tittarna var också snabba med att dela med sig av sina egna erfarenheter i kommentarsfältet.

"Det hände mig en gång. Jag tillbringade timmar på akuten innan läkaren sa att jag hade en 'fis på tvären'," skrev en användare.

"Det hände min dotter i Kanada. Det kostade henne bara hennes värdighet," sade en annan med hänvisning till den stora räkningen.