Veronica Maggio och Miriam Bryant avslöjar sanningen bakom SVT-programmen

Skriven av Henrik R

42 veckor sedan

|

31/07/2023
Foto: TV
Foto: TV
Miriam Bryant avslöjar sanningen bakom SVT-programmen.

Veronica Maggio, 42, och Miriam Bryant, 32, två av Sveriges mest framstående musiker, har nyligen öppnat upp om sina erfarenheter från SVT-programmen "Så Mycket Bättre" och "Jills veranda".

De två artisterna, som för närvarande förbereder sig för en gemensam turné, delade sina tankar i en intervju med Aftonbladet.

Båda artisterna har deltagit i "Jills veranda", ett program där musiker reser till Nashville för att tillbringa några dagar med Jill Jonsson. De tolkar andras låtar och delar sina livshistorier.

Bryant och Maggio berättade att de båda befann sig i svåra perioder i sina liv under inspelningen av programmet. Bryant erkände att hon drack mycket alkohol under denna tid och sörjde över en man som inte var värd att sörja. Maggio kände igen sig i detta och tillade att hon kände sig pressad av produktionen att öppna upp om sitt krossade hjärta.

Maggio har också flera gånger tackat nej till att delta i "Så Mycket Bättre", trots att hon ofta blivit tillfrågad. Hon förklarade att hon inte känner sig bekväm med att vara så öppen inför andra, och att hon skulle känna sig som en "mussla" om hon deltog i programmet.

Hon tillade att det känns som om produktionen "lurar dit en", med löftet om att få tolka andras låtar, men med den verkliga avsikten att få deltagarna att visa känslor på kamera.

Både Maggio och Bryant ser nu fram emot sin kommande turné, där de kommer att slå ihop sina band och uppträda tillsammans.