Viktor Norén: Från barndomsdröm till verklighet - tar över som programledare för 'Rockbjörnen

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

06/07/2023
Tar över som programledare för 'Rockbjörnen

"En barndomsdröm blir sann för 37-åriga Viktor Norén när han kliver upp på scenen som programledare för Aftonbladets musikpris 'Rockbjörnen'. Det är ett uppdrag han tar på största allvar. 'Jag tar det på jättestort allvar, jag tycker det är superviktigt. Jag känner en ungdomlig iver över att leda Rockbjörnen', säger han.

Norén, som nyligen har synts i flera TV-program och spelar en av huvudrollerna i musikalen 'Hair', kommer att dela scenen med Aftonbladets nöjesjournalist Natalie Demirian, 32. Detta blir Demirians andra år som programledare för galan.

Det är inte bara ett jobb för Norén, utan också uppfyllandet av en barndomsdröm. 'Jag växte upp med Rockbjörnen, att leda den är som en pojkdröm', säger han. Han berättar att han redan som tolvåring tog tåget från Borlänge till Cirkus för att se sitt favoritband Manic Street Preachers på Rockbjörnen.

När det gäller hans samarbete med Demirian, tror Norén att det kommer att skapa ett evigt band mellan dem. 'Det knyts ju ett band mellan oss som på något sätt kommer vara förevigt', säger han. Demirian å sin sida uttrycker förtroende för sin nya kollega. 'Viktor är en stjärna på scenen och är dessutom väldigt rolig, så det känns tryggt att stå vid hans sida i det här', säger hon.

'Rockbjörnen' kommer att äga rum på Trådgården i Stockholm, under Skanstullsbron. Aftonbladets läsare kan rösta fram till den 6 juli på sina favoriter. Den 10 juli presenteras de nominerade sedan i alla kategorier."