36-årig man blev förvisad till soffan efter vilt gräl med frun: Då hon stod upp nästa morgon blev hon livrädd

Henrik R

44 veckor sedan

|

12/09/2023
Utrikes
Foto: Mercury Press/Polfoto
Foto: Mercury Press/Polfoto
När det äkta paret grälade och blev osams på natten förvisades mannen till soffan. Men nästa morgon bröt hustrun ut i gråt då hon kom in i rummet.

Det var ett stort gräl som ägde rum mellan det brittiska äktaparet Ashley och Mikey Murrell från staden Weelington. 

Den 36-åriga Mikey Murrell hade ett slitsamt job som mattrengörare och arbetade upp till 16 timmar om dagen, sju dagar i veckan för att spara pengar till parets bröllopsdag. Han ville ta sin fru och deras tre barn till Disneyland. 

Men de långa arbetsdagarna föll inte Ashley Murrell i smaken som var less och trött på att sköta barn och hushåll, vilket ledde till det stora grälet den 16 maj, skriver Mirror. 

- Då han kom hem den kvällen var han så utmattad att han knappt kunde stå upp. Jag har aldrig sett han så utmattad. Jag kunde inte stå ut med det och blev arg på honom. Därför bad jag honom om att sova på soffan, vilket var riktigt dumt då jag egentligen ville ha han nära mig, sa Ashley Murrell till tidningen. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

Men det skulle bli det sista som den brittiska mamman någonsin sa till sin man. 

- Nästa morgon då jag steg upp och gick ut från sovrummet kunde jag genast känna att det var något som var fel. Han låg i precis samma ställning som kvällen före, men hans ansikte var helt grått och utan färg, sa Ashley Murrell. 

Hon märkte att hans hud var iskall och så gick sanningen upp för henne. Mikey Murrell hade dött under loppet av natten och hade blivit liggande livlös på soffan hela natten. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

-Då jag rörde hans hud sprang jag tillbaka och löpte ut från rummet. Jag började skrika 'din far är död' till min 14-åring, därefter sprang jag ut på gatan och ropade att Mikey är död, sa hon till tidningen. 

Nästan två månader efter Mikey Murrells tragiska död finns skulden fortfarande kvar.

- Jag känner mig så skyldig. Jag var så ledsen över att jag låtit honom sova på soffan. Det är så otroligt svårt att tänka på att de sista orden jag sa till honom var i vrede , säger Ashley Murrell till Mirror. 

Foto: Mercury Press/Polfoto

En obduktion visade att Mikey Murrell hade kvävts i sömnen. Han begravdes den 8 juni.