93-åriga kvinnan arresteras på sin födelsedag – anledningen lämnar alla i chock

Skriven av Henrik R

47 veckor sedan

|

04/07/2023
Foto: Facebook
Foto: Facebook
93-åriga kvinnan arresteras på sin födelsedag – anledningen lämnar alla i chock.

På sin 93-årsdag upplevde Simone, en livlig och social kvinna från Augusta, Maine, USA, en händelse som chockade alla runtomkring henne – hon arresterades.

Trots att hon alltid har betraktats som en snäll och ärlig person, skapade händelsen förvirring och förvåning bland grannar och vänner, som undrade vad hon kunde ha gjort.

Allt började när polisen knackade på Simones dörr. Hennes dotter, Anne M. Dumont, var där för att bevittna hela händelsen. "Det var hennes eget fel", skrev hon på Facebook, vilket förstörde för de som inte visste sanningen bakom händelsen.

Simone var nämligen en stor fan av TV-serien "Cops", som porträtterar det dagliga livet för amerikanska poliser. Med denna kunskap i åtanke övertygade Anne polisen i Maine att iscensätta en "falsk arrestering" av hennes mor som ett skämt på hennes födelsedag.

På uppdraget var polisofficeren Doody, som fick nöjet att "arrestera" 93-åringen och köra henne till polisbilen. Detta gav Simone chansen att uppleva känslan av att bli gripen av polisen och åka i en polisbil, precis som karaktärerna gör i hennes favorit-TV-show.

Det var fullständig jubel när poliserna till och med lät Simone sätta på sirenerna.

Anne tackade Maine-polisen på Facebook för deras insats, och nämnde att hennes mamma fortfarande talade om den dag då hon "arresterades". "Ett STORT TACK till polisen som tog sig tid att hylla min mamma, trots deras hektiska schema. Hon är en överlycklig kvinna och hon pratar fortfarande om den dagen då hon blev 'arresterad'", skrev hon.