Amazon-chaufför ställer sig själv framför rasande Pit Bull, för att rädda kundens dotter

Skriven av Ida Hansson

Foto: Storyful
Foto: Storyful
En chaufför från Amazon ‘offrande’ sin kropp för att rädda en kunds dotter och hennes hund, när en pitbull attackerade dem från ingenstans.

Den muskulösa pitbullen fångades på kunden Michael Rays dörrkamera, i hans hem i Las Vegas, Nevada, när hunden verkade komma springandes från ingenstans mot Rays dotter, som först försiktigt klappade hunden.

Men saker och ting tog en mycket farlig vändning, när dotterns egen hund, Max, blev inblandad, vilket resulterade i att pitbullen attackerade dem båda.

Vid ett tillfälle tycks pitbullen bita sig fast i Max med käkarna runt den mindre hundens hals.

Foto: Storyful

 

Foto: Storyful

Chauffören verkade komma till platsen mycket kort efter att attacken började, och med en otrolig tapperhet klev hon framför den vilda hunden, så att dottern och Max kunde komma i säkerhet.

Michael, som var på jobbet när händelsen utspelade sig, sa om att: "Min ringsignal (dörrkamera) gick av och jag såg hela situationen utspela sig framför mig.

"Hon [chauffören] kunde lätt ha hållit sig tillbaka när hon såg hur aggressiv hunden var, men kom springande in för att hjälpa till, utan en tanke på sitt eget välmående."

Pitbullens motiv att attackera dottern och hennes hund är fortfarande oklart, men det verkar som om hunden antingen var ett borttappat husdjur eller herrelös.

Michaels familj kunde hitta kvinnan, för att tacka henne med en bukett blommor, enligt det lokala nyhetsmediet KVVU-TV.