Blev nekad att delta på bröllop på grund av sin klänning

Ida Hansson

129 veckor sedan

|

27/12/2021
Utrikes
Foto: TikTok / @alenayildiz
Foto: TikTok / @alenayildiz
En ung turkisk fotomodell, vid namn Alena, har delat med sig av sina frustrationer på TikTok över att hennes vän förbjöd henne att vara med på hennes bröllop eftersom Alena enligt uppgift var för vacker.

Den turkiska fotomodellen Alena har delat en video på sociala mediet TikTok (@alenayildiz), där hon delar med sig av sina frustrationer över att hennes vän har nekat henne att gå på sitt bröllop, trots att hon hade blivit inbjuden till att börja med. Det skriver Ladbible.

Alena förklarade att hennes vän hade dragit tillbaka inbjudan till bröllopet strax före festen eftersom hon tyckte att Alena var för vacker i klänningen som vännen själv hade valt till henne.

Artikeln fortsätter under bilden.

Foto: TikTok / @alenayildiz

"Min nära vän drog tillbaka inbjudan till sitt bröllop för att hon tyckte att jag såg för bra ut i den klänning som HON hade valt till mig", skrev Alena i början av videon.

Foto: TikTok / @alenayildiz

Åsikterna om situationen var väldigt blandade, men de flesta av modellens följare backade henne. En skrev till exempel: "Det var HENNE som valde klänningen, så hon kunde bara ha bett dig byta klänning [...]".

En annan skrev: "Som din vän borde hon önska att du såg vacker ut. Om hon var självsäker skulle hon inte känna sig skrämd för sitt eget bröllop. Så sorgligt."

En tredje undrade över sin väns beteende och frågade humoristiskt: "Varför valde hon inte bara en annan klänning då? Eller en soppåse kanske?"

Några uttryckte dock att de kunde förstå vännens väl, och en skrev till exempel: "Ja du ser bra ut i den....men ärligt talat så förstår jag din vän... det skulle jag respektera och välja en annan klänning . .. Det är hennes dag och [det] gör ont att överglänsa henne."

Varpå Alena svarade: "Jag förstår vad du menar, men hon drog tillbaka inbjudan precis innan bröllopet, så det fanns ingen tid alls att skaffa en ny. Jag stannade bara hemma..."

Foto: TikTok / @alenayildiz

Den turkiska modellen lurade dock inte sina TikTok-följare från att se henne i klänningen när hon avslutade videon med bilder på henne i klänningen, där hon skrev: "Tag fortfarande några läckra bilder i den."

Tror du att gäster kan nekas tillträde till ett bröllop om de är för vackra och därmed 'överglänser' bruden eller brudgummen?