Blind fru anmäler sin man försvunnen: Du gissar aldrig var polisen hittade hans kropp

Skriven av Ida Hansson

126 veckor sedan

|

06/01/2022
En blind dam från USA anmälde sin man försvunnen häromdagen, då hon inte sett honom på länge, men det visade sig att han var mycket närmare än hon hade förväntat sig.

Den 29 december vid 18-tiden ringde en äldre blind dam till polisen för att anmäla sin man försvunnen eftersom han inte hört av sig sedan klockan 15 dagen innan, vilket "var ovanligt".

Polisen skickade därför ut en patrull till huset för att utreda ärendet. I ett uttalande skrev polisen: "Tjänstemän anlände till platsen och pratade med kvinnan - en synskadad dam - som rapporterade att hon inte hade hört från sin man sedan tisdagen runt klockan 15, vilket var ovanligt."

Uttalandet fortsätter: "Hon identifierade sin man som William Robert 'Bob' Lang Jr., 76, från Natchitoches, Louisiana. Poliser började ställa frågor till granskaren för en rapport när de märkte att alla Mr Langs fordon var parkerade vid huset ."

Inte nog med det, det står också att poliserna upptäckte ett krossat fönster i huset, som fru Lang inte hade upptäckt på grund av sin oförmåga att se.

Poliserna fick därför inspektera huset för att se om de kunde hitta Mr Lang ... och det kunde de.

Polisen hittade mannen liggandes död i sin säng med flera skottskador och efterlyste därför förstärkning. Herr Lang dödförklarades snabbt av biträdande kriminaltekniker Steven Clanton. Det skriver Ladbible.

Kroppen transporterades sedan till Rättsmedicinska institutionen där en obduktion gjordes som gjorde att dödsorsaken kunde fastställas som mord.

Polisen har dock inte gjort några gripanden i ärendet ännu och hustrun är därför inte misstänkt för mordet trots att hon befann sig i huset med kroppen.

Den 31 december uttalade den lokala polisen: "Våra utredare arbetar hårt för att arrestera personen/personerna som är inblandade i mordet på Mr Lang. Vi skickar vår sympati till familjen Lang" och vidareutvecklade att de var i färd med att förhöra boende i närområdet, samt hämtar övervakningsmaterial från närliggande butiker och verksamheter.