Bröllopsfesten blev till en mardröm: Bruden ville skiljas dagen efter

Henrik R

49 veckor sedan

|

15/07/2023
Bruden ville skiljas dagen efter.

En kvinna har beslutat att skiljas från sin man dagen efter deras bröllop, efter att han 'förnedrade' henne inför deras gäster. Kvinnan, som har dåliga minnen från sitt bröllop, avslöjade att hon omedelbart efter bröllopet berättade för sin man att hon ville skiljas.

Hon hävdar att han hade 'förnedrat' henne inför deras gäster. I sitt inlägg förklarar hon att hon hade en enda regel före deras bröllop: Hennes man skulle inte trycka tårta i hennes ansikte.

Istället för att lyssna och respektera hennes önskan, som inte var särskilt svår att följa, valde han det motsatta. Han bestämde helt enkelt att trycka ner hennes huvud i tårtan.

Efter denna handling kände hon sig förnedrad och berättade omedelbart för honom att hon var 'klar' med honom. Sedan dess har hon fått många samtal från familjemedlemmar som anser att hon gjorde ett misstag genom att lämna honom.

Hennes historia delades på Reddit-forumet, där många blev chockade över att höra vad hennes make hade gjort på den stora dagen. "Det handlar inte bara om att få en liten klump tårta på näsan. Han tryckte ner hennes huvud i tårtan och förnedrade henne," skrev en användare som svar.

Denna händelse belyser vikten av respekt och förståelse i ett äktenskap, och hur en enda handling kan ha allvarliga konsekvenser för ett parförhållande.