Brudgummen festade så länge att bruden tröttnade på att vänta: Så gjorde hon något oväntat

Skriven av Henrik R

52 veckor sedan

|

24/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En brudgum festade så mycket inför sitt bröllop att bruden gifte sig med en annan, och brudgummen blev anmäld till polisen.

I Indien inleds ett bröllop med en baraat, en form av fest innan bröllopet.

Här rider brudgummen på en häst till brudens hus, där gästerna fester och firar att paret snart ska gifta sig.

Festen involverar vanligtvis både dans och alkohol, men i byn Chelana i Indien gick en brudgum lite för vilt med festandet.

Det rapporterar Unilad.

Baraat'en började klockan 09:00 den 15:e maj, och det var meningen att bruden och brudgummen skulle utbyta äktenskapslöften kl 13:15.

Det slutade dock med att bruden fick vänta i ovisshet, eftersom brudgummen festade så mycket med sina vänner att han inte hade tid att ge henne uppmärksamhet.

Enligt India Today sköts äktenskapslöftena upp i flera timmar eftersom brudgummen var upptagen med att festa.

Till slut bestämde brudens familj att bruden skulle gifta sig med en helt annan person, och bröllopet blev därför inställt.

Som om det inte var nog valde brudens familj även att anmäla brudgummen och hans familj till polisen dagen efter, eftersom han hade förolämpat bruden och de indiska traditionerna.

Enligt brudens familj finns det risk för att detta beteende fortsätter, och de ansåg därför att brudgummen borde straffas. Inget tyder dock på att han faktiskt kommer att straffas på annat sätt än att förlora sin blivande fru.