Charlottes mamma hänger sina trosor för att torka i solen: Hittar plötsligt meddelande från grannen

Henrik R

57 veckor sedan

|

14/05/2023
Utrikes
Foto: privat
Foto: privat
Charlottes mamma utnyttjade det fina vädret för att torka sin tvätt i trädgården. Morgonen efter upptäckte hon ett meddelande från sin granne. Nu hyllas hon för sin reaktion.

I den lilla staden Stokeinteignhead i Storbritannien bor Charlotte Wilkinson med sin familj. Deras granne är den lokala skolan, och den har nu tillsammans med ett par spetstrosor blivit omdrejningspunkten i en kontrovers i det annars fredliga grannskapet.

Charlotte Wilkinsons mamma utnyttjade nämligen det fina vädret förra veckan för att torka sin tvätt utomhus. Men att hon valde att lufta sitt underkläder inför allmänheten väckte inte direkt entusiasm hos en av grannarna.

Morgonen efter upptäckte hon nämligen att grannen hade skjutit in en lapp under familjens ytterdörr - tillsammans med ett par spetstrosor från torkställningen.

"Det är helt olämpligt att denna typ av kläder hänger för visning framför stadens skola. Det finns medlemmar av detta samhälle som skulle uppskatta om man slutade med det. Tack", löd meddelandet.

Foto: Privat

Sedan dess har Charlotte Wilkinson delat meddelandet och en bild av de omtalade trosorna på Facebook. Hon är mållös över grannens reaktion.

"Trångsynthet och prydhet i denna by är OTROLIGT! Min mamma fick detta idag... Jag visste inte att det fanns en lag som förbjuder en att hänga underkläder på sin torkställning?," skriver hon.

Mamman får massor av stöd på sociala medier. Många förstår inte hur någon kan ha fräckheten att ta en främlings underkläder och skriva ett sådant meddelande.

"Jag skulle hänga upp massor av trosor nu bara för att irritera grannen," skrev en Facebook-användare.

Och det är tydligen också vad mamman har tänkt göra.

Kan du förstå hennes reaktion? Eller grannens kritik?