Chocken på semestern: David Holtz bokade ett rum i London - det visade sig vara ett badrum

Skriven av Henrik R

45 veckor sedan

|

16/07/2023
David Holtz bokade ett rum i London - det visade sig vara ett badrum.

David Holtz, en professor från Kalifornien, USA, hade sett fram emot sin semester i London. Han hade bokat ett boende via Airbnb, men när han anlände till den brittiska huvudstaden fick han en överraskning han sent kommer att glömma.

När David bokade boendet var han lite tveksam eftersom det inte fanns några recensioner. Men han beslutade att gå vidare med bokningen. När han anlände till sin semesterbostad blev han dock chockad. Boendet han hade hyrt visade sig vara ett vanligt badrum med en säng inuti, placerad bredvid toaletten.

"Den där känslan när du kommer till ditt Airbnb och inser att hela utrymmet i grunden bara är ett stort badrum som hyresvärden har satt en säng i", skrev David på Twitter. Hans inlägg har fått över 12,5 miljoner visningar.

Bilderna som David delade visar ett kaklat badrum med en säng bara några centimeter från toaletten. Dusch och handfat står mitt emot sängen.

Efter upptäckten kontaktade David Airbnb. Företaget svarade att de skulle undersöka saken, men har ännu inte återkommit. De har dock gett följande uttalande till New York Post: "Vårt kundserviceteam har varit i kontakt med den här gästen för att ge support. Vi uppmuntrar gäster att granska alla bilder, såväl som beskrivningen och recensionerna, innan de bokar en vistelse".

Trots den ovanliga situationen har David lyckats behålla sin humor. "Efter att ha sovit i två nätter en fot från en toalett, är jag redo att sova i 26 nätter i Fijis djungel", skriver han på Twitter. Och hans följare har varit snabba med att skämta tillbaka. "Du har allt du behöver inom räckhåll", skämtade en person på sociala medier.