Familjelycka för prins William och Kate: Ny bebis i familjen

Skriven av Henrik R

Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ny bebis i familjen

Prins William och Kate Middleton, hertigen och hertiginnan av Cambridge, väntar med spänning på en ny familjemedlem. Det är dock inte de som väntar barn, utan prinsessan Kates yngre bror, James Middleton, 36, och hans hustru Alizée Thevenet, 31.

Paret delade den glada nyheten på Instagram, där de publicerade en bild av den gravida Alizée med en av deras hundar som nyligen gick bort.

"Vi skulle inte kunna vara mer exalterade. Det var en väldigt svår start på året efter att vår älskade Ella gick bort, men vi kommer att sluta året med det mest älskade lilla tillskottet till vår växande familj", skrev James Middleton.

James Middleton, som är den yngsta sonen i familjen, var en populär ungkarl under sin uppväxt. Han har öppet pratat om sina depressioner och att han har dyslexi. James är också en stor djurvän och älskar hundar, något som tydligt syns på hans Instagramkonto.

James Middleton och Alizée Thevenet förlovade sig 2019 och gifte sig i september 2021 i Frankrike. För prinsessan Kate är det naturligtvis en glädjande nyhet att hennes lillebror ska bli pappa. Syskonskaran, där också systern Pippa Middleton, 39, ingår, står varandra mycket nära.

Vad tycker du om den glada nyheten att prins William och Kate Middleton snart får en ny familjemedlem?