Frieriet var som en dröm: Allt gick fel när de skulle ha en macka

Skriven av Ida Hansson

124 veckor sedan

|

29/12/2021
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
En brittisk kvinna var extatisk när hennes pojkvän äntligen friade till henne i en vacker omgivning. Lyckan tog dock ett tvärt slut när paret skulle ta en macka.

Den 26-åriga frisören, Lydia Wagstaff, hade länge gett sin pojkvän, 29-årige Henry, hintar om att han snart skulle behöva gå ner op knä och ställa den stora frågan, och hon var därför extatisk när det äntligen hände.

"Jag fortsatte att skicka bilder på en speciell ring till honom några månader innan han frågade mig om jag ville gifta mig med honom," sa Lydia.

Ladbible skriver att det brittiska paret vandrade i vackra området Lake District i nordvästra England när Henry till slut friade. Lyckan gick inte att dölja och Lydia sa snabbt 'Ja', men glädjen tog abrupt slut två dagar senare när paret skulle ta en smörgås.

"Jag förväntade mig inte att han skulle förstå [mina antydningar], så jag blev överlycklig," sa Lydia om förslaget och utvecklade, "Det är en antik ring med en oval central sten och en mindre oval sten på varje sida om den."

Hon förklarade att ringen tyvärr var lite för stor, men att hon tog på den ändå eftersom hon inte kunde vänta... Det borde hon dock aldrig ha gjort.

Dagen de var på väg in för en smörgås hände något hemskt när Lydia borstade bort håret från hennes axel. "Jag har bara börjat skratta åt det", sa Lydia om avsnittet.

Lydia förklarade att hon bar på en stor bukett blommor och därför hade lite pollen på axeln som hon ville borsta bort. När hon gjorde det flög vigselringen av och landade ovanpå ett avloppsgaller flera våningar längre ner, där den var några millimeter från att glida i avloppet och försvinna för alltid.

"Det kändes som om allt pågick i slow motion. Jag skrek "Min ring!" och fick panik när jag försökte ta reda på hur man skulle komma ner till samma nivå, sa hon.

Paret fick dock snabb hjälp av en anställd från parkeringen och trion gjorde upp en plan där parkeringstjänstemannen hittade fram till ett fönster som var ungefär lika högt som ringen.

Härifrån kunde han fånga den med en lång pinne limmad på dubbelhäftande tejp. Lydia sa dock att hon inte vågade titta när ringen balanserade på avgrunden i avloppet och hon var rädd att parkeringsvakten skulle komma för att tappa den.

"Jag kunde inte titta. Det var så stressigt, men som tur var räddade han det till slut", förklarade hon.

Lydia hade ringen i sin låda i två veckor efter, eftersom hon var rädd för att tappa den igen, men nu återhämtar hon sig sakta men säkert från chocken: "När vi gifter oss hoppas jag att det bara är en rolig historia", sa hon till mig.