Här händer det: Par njuter i framsätet på bil mitt i morgontrafiken

Henrik R

60 veckor sedan

|

19/05/2023
Utrikes
Foto: Privat
Foto: Privat
Ett frisinnat par har chockerat bilister efter att ha utfört en 'het uppvisning' i deras bil, allt fångat på kamera i en trafikerad gata.

Bilisterna var mållösa vid synet av två personer i en Honda Civic i full gång med en intim handling tidigt på morgonen. Paret observerades kl. 7.40 av medtrafikanter.

Mitt i morgontrafiken fick andra bilister syn på bilen, som skakade våldsamt från sida till sida, och det verkade som att de två deltagarna inne i bilen var helt omedvetna om omvärlden.

Foto: Privat

Det anonyma paret fångades på bar gärning, och de anmäldes därefter till polisen, där det visade sig att det handlade om en 36-årig kvinna och en 46-årig man. Händelsen ägde rum på en väg i Chacara Cachoeira, Mato Grosso do Sul, Brasilien.

En klipp, hämtad från kameran som filmade dem, visar paret i full gång i framsätet på bilen, och inspelningen hamnade snabbt på sociala medier, där den nu blivit viral.

Polisen har sedan identifierat paret som sågs i den plötsliga sexuella uppvisningen, duon identifierades via bilens registreringsskylt och tatueringar på kvinnans rygg.

Foto: Privat

Det är inte känt hur långt polisen har kommit med sin undersökning, men de skulle enligt uppgift fortfarande vara igång.