Hennes 6 söner mobbas för sitt långa hår: Går till frisören och avslöjar den hjärtskärande anledningen

Skriven av Henrik R

Foto: Privat
Foto: Privat
Både vuxna och barn skrattade åt pojkarna för att de hade långt hår. Men när de alla sex bestämde sig för att gå till frisören blev mobbarna mållösa.

I familjen Kannisto är det inte mamma Phoebe som dominerar. Med sex pojkar - en på tio, tvillingar på åtta och trillingar på fem - är huset fullt av pojkar.

Men det var inte för att se ut som sin mamma som pojkarna bestämde sig för att låta lockarna växa långt ner på axlarna.

Foto: Privat

De tog beslutet när ett par vänner till familjen förlorade sin son i cancer. Det rapporterar Inside Edition.

Därför ville pojkarna låta håret växa ut och donera det till en ideell organisation som heter Children With Hairloss, som tillverkar peruker till sjuka barn.

Tyvärr är det tydligen fortfarande väldigt okonventionellt i delstaten New York att pojkar har långt hår att det väckte en del jobbiga reaktioner från omvärlden. De fick utstå mycket mobbning medan de lät lockarna växa.

"Vuxna var mer förstående när de fick reda på den bakomliggande orsaken till det långa håret. Ja, även vuxna kommenterade pojkarnas hår. Alla barn vet inte om donation. Vissa var mer förstående efter att mina söner förklarat det. Vissa var inte det, säger Phoebe Kannisto.

Efter att ha låtit håret växa i månader gick pojkarna in till den lokala frisören. Tillsammans skänkte de 43 centimeter hår, och det blir knappast sista gången.

Foto: Privat

Pojkarnas lillasyster vill också donera sitt hår, och de har lovat henne att göra det tillsammans en gång till.