Hon fick sin matlåda stulen av en kollega: Då lade hon en listig plan

Skriven av Henrik R

53 veckor sedan

|

20/05/2023
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En kvinna fick regelbundet sin matlåda stulen av en kollega. Hon visste dock inte vem det var, så hon lade en listig plan.

De flesta som delar kontor med någon, har troligtvis upplevt att deras matlåda eller andra godsaker från kylskåpet plötsligt har försvunnit.

Det kan vara ett misstag, men det kan också vara medvetet, vilket möjligen var fallet för en kvinna som regelbundet fick sin matlåda stulen på jobbet.

Till slut fick hon nog, och för att fånga 'tjuven' tog hon saken i egna händer och lade en listig plan.

På sociala medier har kvinnans plan delats, och den visar att hon hade skrivit en stor lapp med en varning. En varning där hon i princip berättar att den som har stulit hennes matlåda kan vara i livsfara.

"Varning, varning, varning! Till vem det nu berör. Jag hade en bricka med ägg i kylskåpet, och nu är de borta. Den som har tagit äggen bör veta att det inte är hönsegg och de bör inte ätas. Om du inte har ätit dem än, kasta bort dem," lyder budskapet från kvinnan, som fortsätter:

"Om du har ätit dem, kontakta mig så att du kan få motgiftet. Äggen kommer från en sällsynt fågel från Afrika," avslutar meddelandet, som du kan se nedan.

Foto: Privat

Tyvärr rapporteras det inte om kvinnan lyckades hitta tjuven med sin listiga plan. Smart var den dock, och kanske avskräcker hon en eller flera från att någonsin sätta tänderna i något av hennes igen?