Jason beställde en pepperoni-pizza: När han öppnade lådan blev han djupt chockad

Skriven av Henrik R

Jason Laska/Facebook
Jason Laska/Facebook
Det var en stor överraskning som mötte paret från Ohio när de öppnade pizzalådan.

Det händer ibland att man får en annan pizza än den man beställde. Fyllningen kanske är fel, eller så har pizzorna bytts ut. Sådant händer, och det är det nog många av oss som har upplevt.

Men det var en stor överraskning som mötte ett par från Ohio när de hade köpt en pepperoni-pizza. Visserligen var det pepperoni på den, men inte riktigt som paret hade förväntat sig. Det rapporterar Ladbible.com.

Pizza med nazisthälsning

Jason Laska hade på vägen hem till sin svärmor hämtat en färdiglagad pizza från Little Caesars, som är den tredje största pizzakedjan i USA.

Det var först när han kom hem och öppnade lådan som han upptäckte att pizzafyllningen var formad som ett hakkors.

Dock kan man se på bilderna att symbolen inte är den som är förknippad med nazistpartiet, eftersom den pekar åt fel håll. Istället är det en symbol för gudomlighet och andlighet i religioner som hinduism och buddhism.

Men det verkar som om de två anställda på Little Caesars, som senare har erkänt att de stod bakom pizzadekorationen, inte hade buddhism i åtanke när de lade fyllning på pizzan. De blev nämligen avskedade.

Två anställda blev sparkade Efter händelsen lade Jason Laska och hans fru upp en bild av pizzan på Facebook, där de tydligt uttryckte sin missnöje.

Det fick konsekvenser för de två anställda på pizzakedjan, som blev avskedade.

Little Caesars talesperson Jill Proctor har sedan uttalat:

"Vi har nolltolerans mot rasism och diskriminering i alla former. Vi är djupt besvikna över att detta hände, eftersom detta beteende är helt emot våra värderingar."

"Vi har också kontaktat kunden personligen för att prata om händelsen."

Foto: Jason Laska/Facebook