Julie var trött på att folk fortsatt parkerade på hennes uppfart: Sedan gjorde hon en listig plan

24/09/2023 18:00

Ida Hansson

Utrikes
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Folk parkerade hela tiden sina bilar på 48-åriga Julies uppfart. Så småningom fick hon nog och ringde på hjälp från ett byggföretag. Nu skrattar hela nätet åt hennes hämnd.

Mest läst idag

Att hitta en parkeringsplats kan ofta vara en mardröm.

Det gäller även för 48-åriga Julie Geue från Crowborough i East Sussex, England. För henne är problemet dock oftast att hon inte kan parkera på sin egen uppfart eftersom andra har parkerat sina bilar där.

Nu har hon dock fått nog. En bilist hade parkerat sin silvergrå personbil så att Julie Geue inte kunde använda sin uppfart själv.

När uppfarten ändå skulle ha nytt grus på kom hon överens med sig själv om att hon - nu när hon inte kunde ta sig till bilen - bara kunde få byggfirman att lägga gruspåsarna bakom bilen så att parkeringssyndaren inte kunde åka ut.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Hon lämnade även ett meddelande till den olyckligt parkerande bilisten.

Foto: Facebook

– Ha så kul med att gräva. Det regnar åtminstone inte.

Foto: Facebook

– Efter att ha hört allmänheten beslutades det genom omröstning att man ska få gräva sig fram till friheten. Var också uppmärksam på övervakningskameran. Le medan du jobbar.

När bilisten kom tillbaka för att hämta sin bil var han inte lika glad som Julie Geues meddelanden till honom var.

‘Gärningsmannen’ i det här fallet säger sig ha gjort ett misstag i förvirring om vilket hus han ska parkera framför. Tyvärr, efter att ha stått ut med lata, äckliga, oförskämda (ofta hotfulla) människor, bryr jag mig tyvärr inte om ifall det är ett ärligt misstag eller inte, skrev hon i efterhand på Facebook.

Hon berättar vidare att hon minst tre gånger i veckan sitter i sin bil mitt på vägen med en massiv kö bakom sig medan folk har parkerat på hennes uppfart så att hon inte kan ta sig in.

- Jag bor mittemot stationen för att det är bekvämt... FÖR MIG. Jag har en uppfart med plats för fyra bilar eftersom det är bekvämt för mig. Inte för att lata idioter kan parkera gratis. Det är inte för att det bara händer på grund av tåget. Helgerna och kvällarna är nog värre, låter det.

Bilderna på hämnden har delats över 5000 gånger.