Kändis fångad på video: Blir galen och slår en äldre man i ansiktet ombord på flygplan

Skriven av Ida Hansson

124 veckor sedan

|

28/12/2021
Foto: Privat
Foto: Privat
En kvinna har fångats på video när hon attackerade en äldre man som inte bar munskydd - samtidigt som hon inte hade munskydd på sig heller.

Patricia Cornwall, som bl.a. är känd för sin roll i 'Baywatch', arresterades av FBI i torsdags efter en incident på ett Delta Air Lines plan. Det skriver Metro. 

Den 80-årige mannen som blev överfallen av kvinnan kallade henne 'Karen', vilket är det nedsättande smeknamnet för en kvinna som vanligtvis är ljushyad och agerar bortskämd och arrogant.

En video av hela händelsen på planet, som flög från Tampa till Atlanta, visar kvinnan stå över en äldre man som hade tagit bort sitt munskydd medan han åt och drack.

I en video som har delats på det sociala mediet Twitter kan man se Patricia Cornwall överfusa den äldre mannen som sitter i sin flygstol.

"Sätt på dig ditt jävla munskydd", ropar hon till den äldre mannen - allt medan hennes eget munskydd sitter under hakan.

"Sätt dig ner, Karen", ropar han tillbaka, varpå kvinnan svarar: "Sätt på dig munskyddet!"

Det gör uppenbarligen den äldre herren arg, för han ropar tillbaka:

"Du kan sätta på dig ett munskydd, kärring."

Kvinnan är inte direkt glad att höra vad hon blir kallad av den äldre mannen, varför hon kvitterar med en smäll rakt i ansiktet. Till detta utbrister mannen: "Du ska i fängelse!"

Videon visar också flygbesättningen som försöker hålla tillbaka kvinnan. Så småningom leds hon ner i korridoren medan hon skriker förolämpningar mot mannen.

I klippet säger någon vidare att kvinnan "blev galen på planet, slog mannen i ansiktet, spottade på honom, rev honom och hällde varmt vatten på hans ben".

Planet landade klockan 18.10 på Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport, där polisen väntade på Delta-personal.

"Baserat på de insamlade vittnesmålen och synliga bevis, fängslade officeren Mrs Cornwall och kontaktade FBI-agenten i tjänst," sade den lokala polisen.

"Officerare flyttade sedan Mrs. Cornwall till Atlantas polisdistrikt, där FBI-agenter tog ansvaret över Mrs. Cornwall."

Det var inte omedelbart känt vilka anklagelser Cornwall stod inför.

Delta Air Lines bekräftade för New York Post att polisen reagerade på "en oregerlig kund".

"Situationer som dessa är sällsynta för de allra flesta av våra kunder, och Delta har nolltolerans för oregerligt beteende på våra flygplatser och ombord på våra flygplan", sa flygbolaget.