Kastades av flyget: Adam använde trosor som munskydd

Skriven av Ida Hansson

126 veckor sedan

|

17/12/2021
Foto:YouTube
Foto:YouTube
En amerikansk man från delstaten Florida ska ha blivit bannlyst av flygbolaget United Airlines, eftersom han använde ett något alternativt munskydd när han skulle flyga.

Adam Jenne från Cape Coral, Florida i USA skulle flyga till Washington D.C. onsdagen den. 15 december.Det slutade dock med att han kastades av planet av en helt vansinnig anledning.

Istället för att använda ett vanligt munskydd, som de flesta har vant sig vid, valde Adam att använda ett par röda trosor för att täcka näsa och mun, för att sprida sitt budskap om att han tycker att reglerna för munskydd är löjliga. 

Adams lilla jippo gick dock inte riktigt som han hade hoppats, när det slutade med att han kastades av planet för att han bröt mot reglerna. Det skriver Ladbible. Allt spelades in och du kan se videon nedan:

Adam sa till Fox News att han inte tror att munskydd gör någon skillnad, och det var för att sätta fokus på de "adsurda" reglerna om att bära munskydd, att han bar ett par trosor istället för ett munskydd.

"Det är skit, allt är skit. Covid vet inte att vi är på "cruising-höjd". Det är dumt. Det är en stor show", sa han till NBC News och förklarade att det är att du måste bära ett munskydd, men att du får ta av den när planet når 'cruising-höjd', som är när du får beställa mat och snacks.

Adam uppgav att det inte alls är första gången som han använder ett par trosor som skydd på ett flygplan, men att det i sin tur är första gången som han kastas av på grund av det. De andra gångerna har flygbesättningen mött honom med allt ifrån humor till motstånd.

Även om man skulle kunna tro att allt avslutades när Adam ombads lämna planet, så var inte det fallet: "Folk började följa efter mig [...] kanske ett dussin eller något sånt", säger han, medan han berättar hur flera lämnade planet med honom i protest.

Adam försäkrar också att detta inte kommer att vara sista gången han utför jippon: "Förhoppningsvis har Spirit Airlines ett bättre sinne för humor", sa han.

United Airlines har sagt att de är stolta över hur deras personal hanterade ärendet: "Kunden följde uppenbarligen inte lagstiftningen om munskydd, och vi uppskattar att vårt team tog hand om problemet på marken innan avgång, för att undvika förseningar i luften," säger en talesman för flygbolaget.