Kvinna hänger ut sin date: Bad henne swisha 30 kronor för en kaffe som han hade gett henne

Skriven av Ida Hansson

124 veckor sedan

|

25/01/2022
Utrikes
Foto: TikTok/@katlyn_phipps
Foto: TikTok/@katlyn_phipps
En kvinna har offentligt hängt ut sin dejt, för att han bad henne att skicka pengar för en kaffe som han köpte till henne.

Katlyn Phipps hade nyligen träffat en kille som hon hade matchat med på appen Hinge, och det verkade gå ganska bra, och båda ville gärna se varandra igen. Det skriver Ladbible.

Men saker och ting tog lite av en vändning när hon vaknade till ett meddelande från killen som bad henne att skicka honom $4 (cirka 37 kronor), för kaffet han hade köpt till henne under dejten.

I en video som delas på sin TikTok-profil visade Katlyn en skärmdump av konversationen hon hade med mannen.

Hon svarade på hans meddelande och frågade: "Jag har precis vaknat. Varför frågar du efter $4?"

Han svarade: "Jag antar att det andra försöket med frukost är inställt nu, så det är för kaffet förra veckan eftersom det verkar som att vi aldrig kommer gå ut igen. Jag förstår verkligen inte det spelet du försöker spela."

Foto: TikTok/@katlyn_phipps

I en uppföljande video sa Katlyn att han faktiskt hade erbjudit sig att betala för hennes kaffe, och att det verkade gå bra på själva dejten.

Hon delade sedan ytterligare en skärmdump av ett meddelande hon skickade till honom, där hon förklarade att hon hade velat träffa honom igen men inte kunnat bestämma ett datum, eftersom hon var upptagen med arbete och studier.

Det stod: "Jag visste inte att jag var tvungen att göra ett långsiktigt åtagande efter att ätit med dig en gång. Jag är ledsen att avsaknaden av min närvaro har skadat ditt ego så illa att du kände ett behov av att begära $4 för en kaffe.

"Jag kommer mer än gärna att skicka det till dig eftersom det måste ha knäkt banken.

"Nu när vi har fått det ur vägen låt mig vara glasklar när jag säger det här... nej jag kommer inte att kunna träffa dig i helgen. Vad sägs om att istället för dina småkommentarer försöka vara förstående för någon med ett späckat schema och jobba på det. 

"Din bristande kommunikation och förståelse har klargjort att det här inte kommer att utvecklas till något mer", sa hon innan hon tillade: "Tack och ha en välsignad helg."

Katlyn delade sedan mannens slutliga svar, där han sa att hon hade bett honom flera gånger att gå på en andra dejt och att hon inte borde ha "gett honom förhoppningar om det".

Studenten sa att hon gick med på att träffa honom igen men frågade honom aldrig.

Sedan hon delade sin berättelse har hennes videor setts över 300.000 gånger, med människor som samlats i kommentarerna för att stötta Katlyns.

En användare sa: "Vad var svaret."

Medan en annan tillade: "Jag skulle ha skickat honom $8 och sagt, 'Använd det extra för att köpa lite manér'."

Men å andra sidan tyckte vissa användare att den föraktade dejten hade en poäng.

"Jag menar?? Om du inte känner något för en person bör du berätta för dem?" påpekade en person, medan en annan sa: "Varför inte? Du kan inte betala för ditt eget kaffe?"