Kvinnan blev 43.000 kronor rikare efter en sväng till Aldi

Skriven av Ida Hansson

En kvinna fick en rejäl överraskning när hon plötsligt blev 43.000 kronor rikare efter en sväng till en ALDI-affär.

En kvinna, som köpte en chokladkaka i ALDI när hon handlade med sin son, blev chockad när hon hittade en gyllene biljett inuti värd 5.000 pund (60.400 kronor).

Kedjan ALDI har gömt 25 gyllene biljetter i chokladkakor från Dairyfine, som kan köpas i deras brittiska butiker. Och det finns fortfarande 22 av dessa biljetter som inte har hittats.

Biljetterna har ett värde av antingen £ 5.000 eller £ 10.000 och kan köpas i ALDI-butiker över hela Storbritannien. Det skriver Mirror.

Sian Walker från Nantwich är både förvånad och glad över att hon vunnit den stora summan pengar. Det gör att hon kan bygga en tillbyggnad till sitt hus, som hon länge har drömt om.

Den 43-åriga kvinnan sa att hon "skämtade" med sin son och låtsades att de hade vunnit. Vad hon dock inte visste vid det här laget var att det inne i chokladkakan faktiskt fanns en gyllene biljett.

"Jag kunde inte tro det. Jag plockade först upp en av de mindre chokladkakorna och bytte sedan ut den för en större för att dela den med min son," sa hon till Mirror och fortsatte.

"Vi skämtade och låtsades att vi hade vunnit, och när vi öppnade den var det en stor överraskning att se den gyllene biljetten inuti."

"Det är en så fantastisk gåva och har kommit precis i tid för att hjälpa oss bygga vår drömförlängning på vårt hem."

"Tack så mycket, ALDI. Det här kommer verkligen att göra så stor skillnad."

Allt du behöver göra om du också vill ha chansen att vinna en stor summa pengar, är att besöka en ALDI-butik och köpa en fantastisk Dairyfine Milk Chocolate-chokladkaka.

Tyvärr är det bara ALDI-butikerna i Storbritannien som omfattas av denna tävling.