Louise gjorde en skrämmande upptäckt: En knöl dök upp över hennes öga, och några dagar senare kröp något obehagligt ut

Skriven av Henrik R

46 veckor sedan

|

09/07/2023
Louise gjorde en skrämmande upptäckt

Louise Edwards vaknade upp en morgon med en till synes oskyldig knöl över sitt ena öga. Men det visade sig snart att det var något helt annat. Den 34-åriga kvinnan antog först att det var ett insekt som hade bitit henne under natten. Men under dagen märkte hon att knölen började växa sig större och större. Tre dagar senare fick hon en chock när en mystisk parasit kröp ut ur hennes ögonlock.

Innan parasiten kröp ut, var knölen så svullen att hon inte längre kunde öppna sitt öga. Därför beslutade hon sig för att besöka St Paul’s Eye Hospital för att få det undersökt. "Jag har varit hemma. Jag har inte riktigt varit ute någonstans nyligen. Ungefär en månad innan var jag i Turkiet, och en vecka innan var jag i en husvagn, men det hände inget i dagarna efter," säger Louise.

Hon förklarar också att hon upplevde den "värsta smärtan hon någonsin har känt", som spred sig till hennes tänder, huvud och ögon. Två sjuksköterskor undersökte henne och bad henne fortsätta med antibiotika.

När hon gjorde det, kändes det som om något sprängdes, och en slags parasit kom ut ur knölen. "Jag kände den tryckande känslan, och när jag klämde till, började den här saken att komma ut. Jag ropade på min far för att få honom att se det, och han sa att det var en slags parasit med ben," berättar hon.

Louise beslutade att återvända till sjukhuset med "parasiten" och visade sjuksköterskan detta foto. "En av sjuksköterskorna skrattade och sa att det såg ut som något från en alienfilm. Jag kände mig som om jag var med i en alienfilm.

Efter att ha fått instruktioner om att fortsätta med antibiotika och åka hem, har hon nu bokat en tid hos sin egen läkare i hopp om att få mer klarhet över vad som kom ut ur hennes ögonlock.

Louise har delat bilder av händelsen på Facebook, vilket har fått en rad människor att spekulera i om det kan ha varit en broms. Dock är Louise fortfarande osäker på vad det egentligen var som kröp runt under hennes hud.