Make följer med sin fru till sista cellgiftsbehandlingen: Får en chock när hon kommer ut ur rummet

Skriven av Ida Hansson

Privat foto
Privat foto
Brad ville göra något speciellt av dagen då hans fru Alissa skulle ha sin sista cellgiftsbehandling.

Förhållandet mellan Brad och Alissa Bousquet har under flera år präglats av många cellgiftsbehandlingar, som förhoppningsvis kan bidra till att göra den amerikanska kvinnan cancerfri igen.

Behandlingarna ägde rum på Methodist Estabrook Cancer Center i delstaten Nebraska, där Alissa Bousquet också genomgick tre olika operationer för att bli av med den dödliga sjukdomen.

Dagen hade kommit då hon skulle få sin sista cellgiftsbehandling och med hjälp av parets fyra barn, familj och vänner ville Brad Bousquet anordna en väldoftande överraskning till sin sjuka fru.

En vanlig blomsterbukett räckte inte för att fira den starka kvinnan, förklarar Brad Bousquet på Facebook.

Han skriver:

"Idag är min frus sista behandling med cellgifter. Hon har förvånat mig med sin styrka, sitt mod och positiva inställning genom hela processen. Hon har fortfarande några operationer framför sig, men att avsluta cellgiftsbehandlingen är ett stort steg på resan."

Han förklarar att han ville fira den sista behandlingen samtidigt som han ville visa att hustrun har gott om stöd från parets vänner och familj.

Han började därför skicka sms till parets vännner:

"Jag bad dem hjälpa mig att överraska henne med ett hav av rosor inför den sista behandlingen", skriver han och förklarar att han gav den lokala blomaffären en gigantisk beställning av rosor i alla möjliga färger.

Rosorna sålde han vidare till de vänner och familjemedlemmar som var närvarande på sjukhuset, där köplusten var enorm.

Blomaffären kunde inte hänga med i beställningarna och när 500 rosor hade sålts förvandlades resterande beställningar till donationer för bröstcancerforskning.

På så sätt insamlades över 30.000 doftande kronor till blommor, samtidigt som Alissa Bousquet fick sitt livs överraskning.

Privatfoto

Se den rörande seansen i videon nedan.