Mamma spelade in 2-åriga Olive som öppnar fantastisk present: Nu är videon viral

Ida Hansson

131 veckor sedan

|

05/01/2022
Utrikes
Foto: YouTube
Foto: YouTube
Det finns inte mycket som kan jämföras med små barns lycka när de öppnar en present som de verkligen ville ha, och det måste sägas att 2-åriga Olives reaktion på sin födelsedagspresent är fantastisk.

2-åriga Olive Mohlman från Illinois i USA lider av Downs syndrom och hennes mamma, Kimberly, har därför alltid tyckt att det är synd att Olive inte kan få några leksaker som hon kan spegla sig i.

Därför, på sin dotters 2-års födelsedag, bestämde sig Kimberly för  att ge henne en mycket speciell present som hon hade gjort speciellt för henne. Det skriver Sosialnytt.

Den 39-åriga mamman hade beställt en specialtillverkad docka, som skulle föreställa sig ha Downs och därför såg ut som Olive, och det är helt klart att Olive också tycker att det var en bra present. Hennes reaktion har fångats på en video, som du kan se nedan.

I videon ser man tydligt att Olive är otroligt nöjd med dockan som hon flitigt kramar och kysser.

Artikeln fortsätter under bilderna.

Foto: YouTube

 

Foto: YouTube

Den glada mamman berättar också att hon fällde en liten glädjetår när hon såg Olives reaktion på dockan. "Jag var en så stolt mamma när jag såg hennes reaktion - du kan se att hon älskade den så mycket," sa Kimberly.

Hon fortsatte med att säga att det känns bra att kunna sprida glädje i en tid av så mycket sorg, och man måste erkänna för Kimberly att det är svårt att inte le när man ser den söta videon, som hittills har setts ca. 1,5 miljoner gånger på YouTube.

"Jag tycker att det är den perfekta videon eftersom den får folk att le och gråta av glädje - vi behöver mer av den i dessa stressiga tider", utvecklade hon.

Dockan designades av Kimberly, som gjorde den speciellt för Olive, men det blir lättare och lättare att hitta leksaker, som dockor, som representerar minoriteter.

En av leksakstillverkare som producerar leksaker för minoriteter är Miniland som bland annat gör dockor med Downs syndrom, med glasögon och dockor med olika hudfärger.

"Det ger barn möjlighet att lära sig om mångfalden hos oss alla, och om hur man utvecklar sociala färdigheter som empati och tolerans", skriver företaget på sin hemsida.