Man erkänner under livesändning att ha mördat sin ex-flickvän, innan han mördar sin ex-fru

Skriven av Ida Hansson

126 veckor sedan

|

15/12/2021
Foto: Facebook
Foto: Facebook
I en livesändning på Facebook erkänner den 44-årige mannen mordet på sin ex-flickvän, varefter han mördar sin ex-fru.

44-åriga Rajaee Shareef Black erkände i en livesändning på Facebook att han låg bakom mordet på sin ex-flickvän Tara Labang, medan han stod utanför sin ex-fru Wendy Natalies hem i Columbia.

På den oroande videon avslöjar Rajaee att han också har planer på att döda sin ex-fru. Det skriver Ladbible.

"Jag har gjort något galet" sa han.

"Jag sköt precis min ex-pojkvän i huvudet, yo. Äh, det kändes som en dröm. Jag trodde aldrig att jag skulle bli den där killen."

Han förklarade vidare att han var upprörd över ett antal problem om vårdnaden med båda kvinnorna. Han sa då att han inte kunde hamna i fängelse.

"Den person som verkligen startade min depression och allt detta är min ex-fru", sa han också.

"Så hon är nästa. Och då vill jag bli av med mig själv. Men jag vill bara säga så här till folk: Lek inte med folks känslor, asså. Du får inte ljuga för de här männen."

"Åh, här är min exfru", sa han ganska lugnt innan livesändningen på Facebook tog slut.

Colombiansk polis har meddelat att han sköt sin ex-fru Wendy Natalie ögonblick senare, varefter han vände pistolen mot sig själv.

Foto: Facebook

Parets två barn hittades oskadda inne i den 44-åriga Rajaees BMW som stod parkerad utanför hyreshuset där Wendy bodde.

"Howard County-polisen utreder ett misstänkt mord och självmord som ägde rum i en bostad vid Block 7300 på Eden Brook Drive i Columbia strax efter klockan 14. Polisen kallades till området efter rapporter om skottlossning och hittade två vuxna döda av skottskador. , "Howard County polisen sa i ett uttalande.

"Barnen har placerats i en säker miljö och bevittnade inte händelsen. Polisen släpper inte barnens namn, kön eller ålder på grund av deras integritet. Utredarna tror att Rajaee Black kom till Columbia efter att ha begått ett mord kort innan i Baltimore." står det i en uppdatering.

Polisen i Baltimore identifierade Rajaees ex-flickvän Tara Labang på måndagsmorgonen.

"Detta är en fruktansvärd, fruktansvärd tragedi. Våra tankar och böner går till familjerna och till dessa offer", säger Baltimores poliskommissarie Michael Harrison.