Man förgrep sig sexuellt på sin dotter, styvdotter, hund och höns

Skriven av Johanna Frid

396 veckor sedan

|

12/10/2016
Mannen har hamnat i fängelse och kan vara ute om tre år för våldtäkt på sin treåriga dotter, sin styvdotter på nio månader samt familjens hund och höns.

En 27-årig man begick övergrepp mot sin treåriga dotter och sin styvdotter på nio månader. Utöver det tillfredsställde han sina lustar med familjehunden och hönsen i trädgården.

På onsdagens dömdes mannen från Adelaide i Australien till fängelse i sex år och sju månader. Han kan vara ute igen om under tre år, skriver Daily Mail

Merparten av övergreppen begicks mot 27-åringens styvdotter, när hon var mellan nio och elva månader gammal och sov. Han förgrep sig också på familjens dotter. Dessutom hade han samlag med höns och försökte genomföra samlag med familjens hund.

Under rättegången kom det fram att 27-åringen själv varit utsatt för övergrepp som barn och som barn också haft sexuell kontakt med en hund.

Mannen erkände övergreppen på dottern och styvdottern till sin nuvarande fru. Hon anmälde ärendet till polisen. 

Han erkände sig också skyldig till tidelag. 

Den förkrossade mamman stod i vittnesbåset vid rättegånge.

- Mina vackra, oskyldiga barn förtjänade aldrig ett sånt här förfärligt övergrepp på sina kroppar och hjärtan, sa mamman.

Mannen dömdes till sex år och sju månaders fängelse med möjlighet för tidig frigivning efter tre och ett halvt år. Perioden börjar vid hans häktning i december 2015. Det betyder att han kan släppas om mindre än tre år. 

- Du missbrukade och svek din roll som far till barnen å det grövsta för att tillfredsställa dina onormala sexuella lustar. Nu får du betala priset för det, sa domaren vid rättegången.