Man går på toaletten på kaffebar: När han ser upp i taket drar han raskt upp byxorna igen

Skriven av Johanna Frid

393 veckor sedan

|

24/11/2016
33-årige Ricci kommer till kaffebaren med jämna mellanrum. Men när han var där nyligen och gick på toaletten råkade han titta upp i taket. Då löpte det kalla kårar ner för hans rygg.

Stamkunden Ricci Arcari kommer regelbunden till sitt lokala Starbucks i London. Men nyligen fick han något betydligt mer obehagligt än en stor pumpkin spice latte på fiket.

Under ett toalettbesök råkade han nämligen se upp i taket. Där såg han en kamera som var dold i ett galler. Den pekade rakt ner på de nödiga gästerna. Det skriver metro.co.uk.

(Artikeln fortsätter under videon)

- Jag fick lite panik, slutade med det jag var igång med, smällde igen locket på toaletten och ställde mig på det för att titta närmare på kameran, säger den 33-årige stamkunden.

Han ville vara säker på vad det var han såg sticka ut från gallret. Därför petade han till det med lillfingret några gånger. När han var säker gick han ut och hämtade kaffebarens chef. 

Toaletten på kaffestället är en unisextoalett. Ricci Arcari lade upp en video från övervakningskameran på Twitter och frågade polisen om han borde anmäla förhållandena. Polisen svarade att man skulle göra en utryckning. 

- Polisen i Lambeth Borough undersöker en anmälan om en dold kamera på en offentlig toalett på en kaffebar i Vauxhall. Upptäckten av kameran anmäldes till polisen omkring klockan 19.45 på tisdagen, säger polisen i ett uttalande.

Kameran undersöks nu efter fysiska ledtrådar. Ingen har ännu gripits.

Starbucks säger att man tog bort kameran så snart de blivit medvetna om dess existens.