Man spenderar 14 miljoner kronor per år på att bli yngre: Du gissar ALDRIG vad han använder för det

Skriven av Henrik R

Foto: TikTok
Foto: TikTok
En man som spenderar miljontals dollar varje år på att försöka vända sin biologiska ålder har tagit ett bisarrt nästa steg.

Bryan Johnson har länge varit på jakt efter att återvända till sin ungdom.

Efter en strikt diet och träningsregim har teknologimogulen lyckats skala bort några av de år han har ackumulerat.

Men nu har den 45-årige avslöjat att han i ett försök att hitta hemligheten bakom evig ungdom har blivit injicerad med sitt tonårssons blod.

Efter att ha genomgått blodtransfusioner med en främling i det förflutna har Bryan nu gjort detsamma med sin 17-åriga son, Talmage, och far Richard, 70.

De tre generationerna av Johnson-familjen reste till en klinik i Dallas där Richard och Talmage fick ett liter av deras blod borttaget och omvandlades till en batch plasma, samt en annan av röda och vita blodkroppar och blodplättar.

Talmages plasma injicerades sedan i hans far i hopp om att det kommer att reparera någon cellulär skada och förnya hans blod.

Bryan pekade på en behållare fylld med hans plasma och sa: "Hej, titta på det. Så här kan du se om jag är en bedragare eller inte. Färgen är fin. Det är orört."

Påståenden om att plasma från yngre kroppar kan förbättra äldre generationers hälsa har funnits en tid.

Studier om saken har utförts på möss i det förflutna, även om experter säger att resultaten är osäkra och tyder på att det är ganska hänsynslöst att försöka det på människor.

Charles Brenner, en biokemist vid City of Hope National Medical Center i Los Angeles, sa: "Vi har inte lärt oss tillräckligt för att antyda att detta är en livskraftig mänsklig behandling för något som helst.

"För mig är det grovt, bevisfritt och relativt farligt."

Bryans team tror dock att det kan hjälpa honom att nå sitt mål att vända sin biologiska ålder.

När han tidigare talade om sitt extrema hälsoregim, som han har kallat 'Project Blueprint', avslöjade Bryan att han har sett några märkbara förbättringar i olika delar av sin kropp.

"Mitt vänstra öra är 64, mina fitness tester säger att jag är 18, mitt hjärta är 37, min diafragmastyrka är 18," sa han till BBC och erkände att vissa delar av hans kropp är äldre än andra.

"Jag säger att jag försöker bli som en 18-åring. Min son är 17, så jag retar alltid honom och säger: 'När jag blir yngre, skulle jag vilja vara som du'."

Bryan har också lovat att offentliggöra resultaten av sin blodtransfusion under de kommande månaderna.