Mans underliv kanske aldrig kommer fungera igen: Pojkvännen fyllde den med isolerskum

24/01/2022 17:42

Ida Hansson

Utrikes
En amerikansk man hamnade i en fruktansvärd situation häromdagen när hans partner av misstag råkade fylla urinröret och urinblåsan med isolationsskum.

Mest läst idag

En 45-årig amerikansk mans penis kan ha förstörts för alltid, efter att hans partner av misstag injicerade isolationsskum i mannens penis.

Den märkliga 'olyckan' inträffade för att den olyckliga mannen lider av impotens, och därför försökt sticka in olika föremål i sin penis för att bibehålla erektionen under sex - inklusive tuben på en sprayburk med isolerskum. 

Hur mannen hade trott att det skulle fungera berättar historien inte, men The Daily Mail skriver att mannens partner tyvärr kom för att trycka på burken, och mannens penis fylldes därmed med det expanderande skummet, som vanligtvis används för att isolera hus med.

Händelsen har publicerats i en medicinsk tidskrift och här beskrivs att både mannens penis och blåsa fylldes upp med stora bitar på upp till 10 centimeter av det stelnade skummet.

Dessutom står det att mannen otroligt nog väntat i hela tre veckor med att söka professionell hjälp, och det gjorde han bara för att det nu gjorde så ont att han inte kunde kissa, och för att han började få blod i urinen.

På sjukhuset fanns som tur var hjälp att få, och läkarna lyckades få bort skummet från mannens urinblåsa under en operation, men skummet i hans penis var tyvärr inte så lätt att få bort, och kirurgerna fick därför skära ett hål mellan mannens pung och anus som han tillfälligt kunde använda för att kissa ur.

Foto: Privat

Läkarna försökte sedan flera gånger ta bort skummet genom att dra ut det genom urinröret – men utan framgång. Det slutade därför med att de tog bort skummet genom det nya hålet mellan mannens pung och anus, och han väntar nu på att bli godkänd för ytterligare operationer, som ska stänga hålet och förhoppningsvis göra hans penis "normal" igen.

Mannen ska dock först klara en psykologisk undersökning och det nämns även i journalen att han ska hitta en "stabil boendemiljö" innan operationen, eftersom han för närvarande är hemlös.

Daily Mail skriver att det inte är onormalt att akuten upplever människor med föremål i penis och urinrör, och att tidigare fall räknar exempel som sugrör, bomullstussar, sladdar eller batterier. Ett exempel är den 15-åriga tonåringen som nyligen lades in på sjukhus eftersom han hade försökt mäta insidan av sin penis med en USB-kabel.

Läkarna har också uppgett att personer som kommer in med detta 'problem' ofta har varit där tidigare med samma problem, och att det ofta beror på psykiska problem, vilket också är anledningen till att mannen i fråga måste genomgå en psykologisk undersökning för att bli godkänd för operation.