McDonalds-kund beställde hamburgare utan sallad: Då fick han den här

Skriven av Ida Hansson

127 veckor sedan

|

03/01/2022
Utrikes
Foto: Facebook / Shutterstock
Foto: Facebook / Shutterstock
Det var inte just vad han hade tänkt sig när han beställde mat från McDonald's.

När man är lite petig är det smart att man kan beställa din snabbmat precis som man vill.

Det var en man väldigt glad för när han var tvungen att beställa mat från McDonald's online. Tyvärr gick något helt fel i processen. Han lyckades få lite för många rutor ikryssade, så när han fick sin mat blev han något förvånad, skriver The Mirror.

Faktum är att hans fru tyckte att situationen var så komisk att hon valde att dela händelsen på Facebook efteråt. Hon tog en bild på sin besvikna man och skrev:

"Min man beställde McDonald's från Uber Eats (onlinetjänst red.). Han valde alla salladsalternativ för att han inte gillade det, men han valde också bort bröd och kyckling."

Det innebar att han fick betala fullt pris för en hamburgare utan sallad, bröd och kyckling. Och vad finns kvar då, kan du fråga dig? Du kan se det på bilden längst ner i denna artikel.

Inlägget har fått massvis med kommentarer och delningar och det råder ingen tvekan om att folk tycker att det är både roligt och lite bisarrt att McDonald's överhuvudtaget skickade iväg beställningen.

"Min dag är räddad."

"Ärligt talat, det händer så ofta för mig eftersom jag bara beställer kött och ost"

"Han ser arg ut. Hysteriskt roligt."

"Jag är mer chockad över att de skickade ut det. De visste utan tvekan att det var ett misstag, men de fick definitivt ett skratt."

Nedan kan du se vad den besvikna McDonalds-kunden fick. Tydligen gick något helt fel när han skulle beställa sin mat från den populära snabbmatskedjan.

Foto: Facebook