Mormor hittar lillasyster efter 45 år: Fick snabbt ångra återföreningen

Skriven av Henrik R

40 veckor sedan

|

02/09/2023
När 61-åringen äntligen fick kontakt med sin lillasyster igen var hon lycklig. Men det dröjde inte länge innan lillasystern gjorde det oförlåtliga.

Glädjen blev kort när 61-åriga Gill Flockhart hittade sin 59-åriga lillasyster och återupptog kontakten.

Hon var lycklig över att se systern igen - senaste gången de träffades var 1971. Systern kom till England från Australien efter 45 års skilsmässa, skriver The Mirror

Återföreningen blev tårfylld, men istället för att föra systrarna närmare varandra drev den dem längre isär. Lillasystern började nämligen flörta med Gill Flockharts man, sedan 45 år tillbaka - tills hon inledde en affär med honom.

Nu har han flyttat med henne till Perth i Australien. Enligt släktingar talar de om giftermål, men skilsmässopappren mellan Gill Flockhart och hennes bortsprungna make är ännu inte underskrivna.

- Jag utgick ifrån att Carson och jag skulle vara tillsammans till den dag vi skulle läggas i jorden. Vi pratade om att dela samma kista och skrev testamenten tillsammans. Nu är allt över och jag är helt ensam. Jag tänkte på Helen i alla år och trodde att en återförening skulle bli pricken över I för ett lyckligt familjeliv, säger Gill Flockhart.

Istället är maken borta och bor tillsammans med systern. Den 61-åriga fyrabarnsmamman har mest av allt lust att strypa lillasystern, men anser också att det är makens fel.

- De har båda förstört mitt liv, säger hon.

Gill Flockhart gifte sig med maken när hon bara var 16 år gammal. Den 14-åriga lillasystern stod vid hennes sida. Några dagar efter bröllopet emigrerade föräldrarna till Australien och tog med sig Helen Flockhart och systrarnas två bröder. 

Storasystern har alltid ångrat att hon tappade kontakten med sin lillasyster. Hon tog hand om sina döttrar och hade enligt egen utsago ett sunt och kärleksfullt förhållande till sin man. 

- Han kysste mig alltid och höll mig i handen. Tills min syster landade i England för att vara på semester, säger Gill Flockhart.

De hade det trevligt under semestern, men det ringde också varningsklockor. Lillasystern berättade t ex att hon var avundsjuk och önskade att hon också hade en så härlig familj.

Efter att lillasystern åkte hem till Australien höll hon i hemlighet kontakten med storasysterns man.

Till slut var det parets 40-åriga dotter som blev misstänksam. Hon tittade i papans telefon och dator. Där upptäckte hon en rad sensuella meddelanden. Dottern konfronterade dem vid en familjesammankomst.

Efter flera samtal och en längre tids ovisshet erkände mannen att han inte längre älskade henne. I tiden där emellan hade systern påbörjat en skilsmässa från sin man.

Nu bor paret tillsammans i Australien.

- Jag älskar fortfarande Helen, hon är min syster. Vad Carson anbelager, så hade jag förmodligen tagit tillbaka honom och sagt "Jag förlåter dig" om han hade kommit och knackat på för två månader sen. Men inte nu. De får gärna behålla varandra, säger den sårade hustrun.