Nya bevis mot 32-årig man presenterade: Stärker misstankarna i flera fall

Skriven av Henrik R

52 veckor sedan

|

18/05/2023
Foto: Privat
Foto: Privat
Ytterligare bevis presenterades under onsdagen i fallen mot en 32-årig man, anklagad för en rad allvarliga brott. Denna nya dokumentation har kastat mer ljus över de skrämmande detaljerna i fallen där mannen antas vara inblandad.

Mannen, som greps i april anklagad för att ha kidnappat och förgripit sig på en 13-årig flicka, är också misstänkt för mordet på 17-åriga Emilie Meng 2016 och för att ha attackerat en 15-årig flicka från en internatskola i Sorø förra året i november.

I samband med de senaste anklagelserna har polisen hittat nya bevis som presenterades under rättsmötet igår.

I fallet med den 15-åriga flickan hittades misstänkt DNA från mannen på flickans jacka, och teledata har också placerat honom i närheten. Enligt en rapport från TV 2, stärker dessa nya uppgifter misstankarna mot mannen.

Ytterligare bevis som stärker misstankarna mot den anklagade i fallet Emilie Meng har också presenterats. Både obduktionsrapporten och omständigheterna kring fyndet av kroppen pekar på mannens skuld. Domstolen har också tagit hänsyn till den bil den anklagade ägde och hans närvaro nära stationen.

Dessutom har den anklagade kopplats till ett köp i Harald Nyborg dagen före brottet, och bilder har hittats på hans telefon. Vad som köptes i Harald Nyborg och vilka bilder som hittats på telefonen meddelades inte.

Domstolen har beslutat att mannen ska förbli häktad åtminstone fram till den 8 juni.