Paret som gör skräddarsydd porr – säger ja till de mest bisarra förfrågningarna

Skriven av Ida Hansson

127 veckor sedan

|

18/12/2021
Foto: The Guardian
Foto: The Guardian
Oavsett vilken fantasi du har när det kommer till sex, så kan du få hjälp av Dan och Rhiannon.

När man tänker på en 'kink' eller 'fetisch' framkallar det med största sannolikhet bilder av läder, piskor och kedjor. BDSM med andra ord.

Men spektrumet av fetischer är mycket mer än smisk och så kallade “safe words”, och det är förmodligen saker som man aldrig föreställt sig var ens avlägset sexuella, som frimärken eller att slå ihjäl flugor.. Jo, det stämmer.

Det är här Dan och Rhiannon kommer in. I flera år har LA-paret och deras företag Anatomik Media legat i framkant av "skräddarsydd porr", som når den “klåda” som traditionell porr helt enkelt inte når.

Det skriver Ladbible.

I grund och botten, om du kan föreställa dig det, så kan de klara det. Och enligt deras sida, "ingen begäran är för liten eller stor - eller konstig!"

"'Crazy' är så subjektivt, de förfrågningar som vi får löper verkligen hela skalan", säger paret til Ladbible.

"En av de mest gynnsamma vi har haft var en fullt påklädd kvinna som slog flugor. En annan kille skickade också in en dammsugarförfrågan en gång.

"Han ville ha en burkdammsugare, det fick inte vara en stående, de är inte sexiga, det måste vara 60-talsbehållaren, och han ville att hon skulle dammsuga golvet lite, men inte för mycket, men mest soffan, så hon  bara städade soffan."

Paret startade Anatomik för cirka 10 år sedan. Rhiannan hade tidigare arbetat med icke-porranimation och Dan hade alltid gjort sina egna vuxenfilmer, men när internet dominera sexindustrins landskap, flyttade de till porr på begäran.

Det är här någon skriver in med en idé till en film, ofta med ett manus, scenanvisningar, detaljer om vilken typ av rekvisita som används, etc. sedan ger Dan och Rhiannon dem en lista med modellalternativ och gör det till verklighet. Erotiska drömvävare, om man så vill.

De är tydliga med att deras filmer inte bara handlar om att människor har sex, även om det så klart händer. Det är trots allt porr.

Men ibland kan det också ha en djupgående inverkan på människor, och hjälpa dem att övervinna djupt rotade trauman.