Partnerns julklapp avslöjar en hemsk 30-årig familjehemlighet

Skriven av Ida Hansson

128 veckor sedan

|

27/12/2021
Utrikes
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
De tyckte alla att det var en "stor present", men det skulle snabbt ändra sig.

På julen kan det vara jobbigt när en present inte riktigt landar som man tänkt sig.

Du har köpt en halsduk till till din mamma, fast hon redan har ett dussin, din svärfar får en dyr champagne, trots att han varit nykter i 20 år, och din syster har köpt en One Direction-affisch, trots att den fasen avslutades för 10 år sedan.

Men det var ändå lite annorlunda för den här killen vars gåva oavsiktligt och oåterkalleligt förändrade hans flickväns familj.

Mannen i fråga – som berättade vad som hände på Reddit förra julen – bestämde sig för att köpa ett DNA-test till sin fru, vilket alla tyckte var en "fantastisk present" då.

Hamnade i chock

Men när resultaten kom ändrades stämningen snabbt.

När hon äntligen fick resultaten tittade hon först i hälsoavsnittet. Allt såg bra ut. Sedan kommer hon till familjedelen. Mormor - check, morfar - check, mamma - check, halvsyster - check... vänta vad?!"

"Hon kollar upp halvsystern och kan inte känna igen henne, varför hon förvirrat ringer upp sin mamma och sätter henne på högtalare i vårt rum."

Hon frågade sin mamma om hon hade en halvsyster, och hennes mamma svarade, "Självklart inte, varför skulle du ha en halvsyster, älskling, lol."

Innan hennes mamma hade slutat skratta frågade hon henne: "Känner du en John Smith?"

Han berättar: "Telefonen blev helt tyst. I en extremt allvarlig ton svarar hennes mamma "vad med honom?".

"Min flickvän förklarar sedan att hon är på" 23 and me "[DNA-testplats], och av någon anledning står det att hon har en halvsyster och att John är hennes pappa. Det var vad som kändes som fem minuters tystnad."

"Hennes mamma bröt till slut tystnaden och sa i en iskall ton," sa du något till din pappa?

"Min pojkvän svarade 'nej, jag ringde dig först. Jag trodde att du kanske visste."

"Det finns fortfarande några ögonblick av kuslig tystnad, och hennes mamma bryter tystnaden med en suck."

"Hon fortsätter med att säga åt henne att inte säga något till sin pappa eller pojkvän - som lyssnade på högtalartelefonen."

Hade paus

Det fortsatte: "Så tydligen hade hennes mamma och pappa 'tagit en paus' över en helg, och hon återförenades med sin ex-pojkvän (John), och kom sedan tillbaka med min pojkväns pappa några dagar senare."

"När hon fick reda på att hon var gravid, och de gissade en möjlig tidsram för befruktning, visste hon att det förmodligen inte var hennes man som var pappan."

"Hon har hållit det hemligt i 30 år. Hon bad min flickvän att hålla det hemligt. Min flickvän vet inte vad hon ska göra nu och jag bara sitter här och skakar på huvudet över hennes mammas fräckhet."

Så ja, hans flickvän fick inte reda på att hon är en avlägsen släktning till en kunglig, men hon fick reda på att hennes pappa inte är hennes riktiga far.