Sjuksköterska täckt med tatueringar från topp till tå visar hur hon såg ut tidigare

Henrik R

57 veckor sedan

|

15/05/2023
Utrikes
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Den 30-åriga kvinnan var en gång orolig för att hennes tatueringar skulle påverka hennes jobbmöjligheter och blev varnad om detsamma av sina föräldrar, men hon älskar sitt utseende.

En kvinna som idag är besatt av tatueringar var en gång orolig för att hon inte skulle kunna få ett jobb på grund av sina tatueringar. Nu har hon avslöjat hur hon såg ut innan hennes förvandling.

Milana Pulliainen från Finland fick sin första tatuering när hon var bara 17 år gammal. Därefter skaffade hon snabbt fler och fler tatueringar, tills hon var täckt från topp till tå.

Den 30-åriga kvinnan, som är från den lilla staden Pieksämäki, var ursprungligen bekymrad över att hennes många tatueringar skulle begränsa henne i fråga om jobbmöjligheter.

Foto: Instagram

Men idag arbetar hon som sjuksköterska i Finland, vilket hon är mycket nöjd med. Och det har inte påverkat att hon har fått tatueringar både i huvudet, på händerna och på andra ställen.

"Jag trodde aldrig att jag skulle få många tatueringar, eftersom jag inte vågade. Först trodde jag att jag inte skulle få ett jobb, eller att folk skulle börja prata mycket om mig," sa hon.

Men Milana inspirerades av en konstnär och bryr sig nu inte om vad folk tycker. Och hon har till och med delat en bild på hur hon såg ut innan hon täckte sin kropp med tatueringar.

Hon har delat en sida-vid-sida-bild där hon på ena sidan är helt fri från tatueringar, medan hennes hår är längre än till axlarna. På den andra sidan bär hon stora örhängen, är rakad skallig och täckt av tatueringar.

Foto: Instagram

"Folk stirrar mycket på mina primära tatueringar. Här i staden är det konstigt att en kvinna är skallig. Tatueringarna på mitt huvud är en radikal förändring," sa hon.

"Jag ville klippa av mitt hår och tatueringarna passade perfekt på mitt kala huvud. De för med sig färg till mitt liv. Tatueringar i ansiktet är också vackra för mig."

Hon har dock också medgett att hennes familj ursprungligen inte tyckte att det var en bra idé att hon fick de många tatueringarna, men idag stöder de henne. Och hon planerar inte att sluta bli tatuerad inom den närmaste tiden.

"Mamma och pappa sa först att jag inte skulle skaffa fler, men idag är det okej för dem. Min storasyster älskar mycket tatueringar och har alltid uppmuntrat mig. Mina vänner gillar också tatueringar," sa hon.

Foto: Instagram

"Jag har skaffat tatueringar så länge att jag håller på att bli täckt. Jag har tid nästa månad för att slutföra min primära tatuering. I april och maj kommer mina skinkor att bli helt tatuerade."

"Jag hoppas att jag kan vara ett exempel för att andra kan se exakt vad de vill ha."